JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O KARIĆEVOM MUVANJU SA MIOM: Imala je jasnu poruku o rijaliti pričama! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.10.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su mediji pisali da su zadrugari Mia Jovanović i Stefan Karić postali izuzetno prisni, te su mnogi pomislili da se među njima dvoma rađa nešto više od prijateljstva, Jovana Ljubisavljević oglasila se za portal Republika.rs!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

 

 

Zadrugar Stefan Karić ušao je u rijaliti "Zadruga 5", a kod kuće je ostavio svoju voljenu devojku Jovanu Ljubisavljević, koju je upoznao prošle sezone. Jovana i Stefan dokaz su da rijaliti ljubavi mogu da opstanu, a uprkos predviđanjima mnogih zadrugara da neće opstati, oni su ih demantovali i počeli da žive zajedno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Jovana nije krila da je na nju ostavio utisak Stefanova odluka da uđe u rijaliti, ali na to gledaju kao na pravi test njihove ljubavi, a po svemu sudeći, ide im odlično. Međutim, Mia Jovanović pokušala je sa mnogim zadrugarima da stupi u kontakt po ulasku u rijaliti, a između ostalog i sa Karićem. Iako joj on nije davao na važnosti, Jovanovićeva se svim silama trudila da uhvati njegovu pažnju. Mi smo pozvali Jovanu kako bi nam prokomentarisala da li je i ona primetila pisanja medija da se između Karića i Mie nešto dešava.

Jovana je jednim potezom pokazala da je rijaliti priče ne zanimaju, te da u potpunosti veruje Stefanu.

- Iskreno me ne zanima to, nemam komentar, ja Stefanu verujem, mislim da je to sasvim dovoljno - kratko je prokomentarisala Jovana za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

03.10.2021 11:39

Istorija se ponavlja. Bumerang.