EDIS FETIĆ OTKRIO DA LI SPONZORIŠE DRAGANU MITAR! Zadrugar KONAČNO progovorio o odnosu sa starletom, pa priznao: Ja sam taj koji zarađuje novac!

Autor:

Zadruga

02.10.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić oktrio detalje odnosa sa Draganom Mitar!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Edis Fetić ponovo raskinuo sa Draganom Mitar

Zadrugar, ali i samodeklarisani biznismen iz Novog Pazara Edis Fetić, se proslavio tokom učešnja u rijalitiju Zadruge 4. Tada je pred milionskim auditorijumom uplovio u šokantnu vezu sa Draganom Mitar. Njih dvoje su konstantno bili na meti osuda, jer su im popustile kočnice tokom rijlitija, a njihovi supružnici ih pratili sa malih ekrana.

Bez obzira na način na koji su započeli njihov odnos, i dalje je bilo dosta ljudi koji su im držali fige da njihova afera uspe. Međutim, usledile su samo ljubavne zavrzlame, te su nedugo nakon izlaska raskinuli, a onda se potom ponovo pomirili, a sada je Edo odlučio da konačno ogoli dušu o njihovom odnosu, te je priznao u kakvom je sada odnosu sa pomenutom zadrugarkom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Draganom Mitar tokom gostovanja u emisiji

- Ja sam malo mator za ludačku strast. Za mene je ljubav do kraja života i samo za onu sa kojom budem ostao do kraja mogu reći da je prava ljubav. Ja stojim iza svojih odluka i odabira, da mogu da vratim vreme ne bih ulazio u Zadrugu. Ne mogu govoriti kakva je bila u drugim odnosima - tvrdi Edo a potom se nadovezao na navode da je Dragana Mitar bila sa muškarcima iz koristi:

- Ja to nikada nisam primetio u našem odnosu. Ako mi nije uštedela, nije ni potrošila. Ja sam taj koji zarađuje novac, ja ga i trošim, ali ne smemo zaboraviti da je to samo papir - završava Edo za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

02.10.2021 11:11

Krade pare od svoje dece pa daje švalerki.

Odgovori 18 6