MENSUR NE MOŽE BEZ BIVŠE DEVOJKE: Grli Milicu, PATI i peva Mini! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.10.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Mensur Ajdarpašić uplovio je u ljubavnu romansu prvog dana po ulasku u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' sa maloletnom Milicom Veselinović, koju je u nekoliko navrata nazvao imenom Mine Vrbaški, te joj pevao iste pesme kao i Mini tokom treće sezone, zbog čega mnogi smatraju da Ajdarpašić bivšu ljubav nije preboleo.

Republika

Foto: republika.rs, ST/N. Pančič

Mensur Ajdarpašić ne može da zaboravi Minu Vrbaški

Petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' već na samom početku je obeležila veza Mensura Ajdarpašića i maloletne MIlice Veselinović. Njih dvoje su uglavnom na meti javnosti i ukućana, što zbog ponašanja, što zbog kako mnogi kažu neiskrenih emocija i proračunatog odnosa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović prvog dana od ulaska u ''Zadrugu 5'' započeli su svoju romansu

Ipak, ono što većina primećuje jeste to da se emocije Ajdarpašića prema bivšoj velikoj ljubavi Mini Vrbaški nisu ugasile, te da je i dalje voli. Neretko zadrugari koji znaju kakav je odnos bio u trećoj sezoni Mensura i Mine, upoređuju ova dva odnosa, a on je ove priče samo ''pogrejao'' time što je MIlicu u nekoliko navrata nazvao Mininim imenom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški u ''Zadruzi 3''

Međutim, to nije sve. Publika koja pomno prati ovaj rijaliti format, primetila je da Mensur često peva pesme koje su bile njegove i Minine, te se nedavno našao u jednoj sličnoj situaciji kada je u dvorištu ležao sa Milicom grleći je i pevao pesmu Željka Šašića "Metak". Ova pesma je bila jedna od Minih i Ajdarpaševićevih, a publika je uporedila scenu gde je peva Mensur sada i Minu tokom treće sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading