POMIRENJE NA POMOLU IZMEĐU TARE I ŠA!? Zadrugarkin novi POTEZ, dao svima do znanja da se PLAMEN LJUBAVI NIJE UGASIO!

Autor:

Zadruga

02.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je danas svima pokazala novu tetovažu, a svi se pitaju da li je posvećena Nenadu Aleksiću.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tara Simov tokom gostovanja u emisiji

Bivša zadrugarka Tara Simov trenutno se odmara posle učešća u četvrtoj sezoni Zadruge, u kojoj je ostala upamćena po burnoj i kontroverznoj  vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Nakon izlaska iz pomenutog rijalitija ona je odlučila da preseče njihovu vezu, a od tada je njen ljubavni život postao glavna tema razno raznih spekulacija.

Naime, kontroverzna zadrugarka je istetovirala je istetovirala reč "lojalnost", koju su mnogi povezali sa reperom. Ona se po pitanju bivšeg dečka nije skoro oglašavala, a njen ljubavni život je odlučila da drži strogo u javnosti.

Foto: printscreen

Tara Simov se istetovirala

Podsetimo, pored repera, Simova je takođe imala sličnu ljubavnu romansu i sa Matejom, međutim kako je često isticala. On je bio glavni krivac njenog raskida sa popularnim reperom, jer kako je istakla emocije sa njene strane prema Mateji i dalje nisu skroz ugašene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

02.10.2021 07:20

Javio joj da ima još para na nekom računu.

Odgovori 10 0