SANDRA TODIĆ OPLELA PO ZADRUGARIMA! Nakon ispadnja obelodanila sve tajne Bele kuće: IZ MENSURA IZBIJA ZLO, FRAN ĆE BITI MOJ!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

01.10.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Sandra Todić obeledanila je sve tajne iz Bele kuće.

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Todić oplela po zadrugarima

 

Aleksandra Sandra Todić ispala je iz "Zadruge 5" posle samo sedam dana. Ona je na samom početku istakla da će da bude jako oštra na jeziku i da nikome neće da ćuti, ali ipak to nije pokazala.

Aleksandra je u razgovoru za Republika.rs otkrila šta je doprinelo tome da  ispadne na samom početku rijalitija, kao i da unutra ima dosta osoba za koje ona misli da su trebale da ispadnu pre nje.

Pa mislim da je doprinelo to što nisam bila baš aktivna. Nisam htela da igram igrice, više sam spavala nego što sam komentarisala za crnim stolom, uglavnom nisam shvatila to sve toliko ozbiljno, donekle sam očekivala da budem nominovana, bila sam svesna svoje nominacije. Ali isto tako mislim da je dosta njih unutra trebalo da ispadne pre mene - rekla je bivša zadrugarka, a onda prokomentarisala svoj odnos sa Franom Pujsom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Todić i Fran Pujas

- Što se tiče Frana, stvarno je lep dečko i drugačiji je izdvaja se iz mase, ima neki svoj stil i to mi se jako sviđa kod njega, svoj je što je jako bitno. On i ja nismo imali ništa, a mogli smo. Stvarno mi je bilo previše rano da uđem u bilo kakav odnos sa njim odmah na početku. Kada smo pričali posle žurke, baš sam mu rekla da ja prvo volim da upoznam osobu i da se družim pa tek onda nešto ozbiljno, kad kažem ozbiljno mislim na vezu. Ako se vratim možda i bude moj (rekla je ona skorz smeh). Imam proverenu informaciju da je u vezi, i da ga jedna osoba čeka napolju.Tako da, još bolje što ništa nije bilo sa njim - rekla je Sandra, a onda otkrila ko je po njoj najljigavija osoba u Beloj kući: 

- Najljigavija osoba po meni je Mensur, ljiga od čoveka, iz očiju mu viri zlo, taj nema gram mozga. Misli samo na sebe, glumi nekog mangupa. Samo unutra sme da se zameri muškarcima, zato što zna da ako dođe do nekog problema, da obezbeđenje odma reaguje. Inače napolju ne sme da pisne muškoj osobi, bije samo devojke. I to mi je neka faca, kao što sam rekla gore ljiga od čoveka. Gadi mi se, a pogotovo kad progovori. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Todić ističe da je Mensur jako ljigav

A pored Mensura, bivša zadrugarka nema lepo mišljenje ni Sandri Rešić za koju kaže da je jako antipatična osoba i da nikako nema lepo mišljenje o novim zadrugarima: 

- Sandra Rešić mi je jako antipatična osoba, bezobrazna je mnogo. Umislila je neku zvezdu, kad god sam prošla pored nje ona me je gledala popreko, ne samo me, nego i ostale nove zadrugare. Ogromna je tračara, zna sve šta se dešava u Beloj kući, obožava da ogovara, i voli da komentariše druge, a kad nju počnu da komentarišu buni se. I ne sviđa mi se ovo što Marka spajaju sa njom, ne ide mi ona uz njega. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Todić oplela po Sandri Rešić

Sandra Todić dala je i svoj sud i o tome što je Filip Car prevario Maju Marinković sa Sandrom Čarić:

- Uh, pa ne bi da se mešam u taj njihov odnos. Sa Sandrom sam se skapirala odmah na samom pocetku, devojka je na mestu, Car je takođe legenda. Neka vreme pokaže kako ce to sve da teče, možda će se Car smiri pored Sandre. Želim im sve najbolje. - kada je reč o Dalili i Dejanu ona istiće da se oni u sve mešaju: 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila i Dejan Dragojević

- Dejan i Dalila su mirođija u svakoj čorbi, nema priče u koju se nisu umešali.Sa njima sam bila na distanci, i oni su mi antipatični skroz.Tačnije Dejan i nije toliko, Dalila ga kvari dosta - a kako je provodila vreme u Beloj kući, ona nam je dala komentar i o Stefanu Kariću i da li misli da će ostati veran Jovani Ljubisavljević:

- Ja mislim da ce Stefan Karic ostati veran Jovani,veruju jedno drugom sto je jako bitno za čvrstu vezu.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Za sam kraj Aleksandra Todić nam je otkrila da li postoji mogućnost da se vrati u Belu kuću, kao i da bi pravi šou nastao kada bi ušla zajedno sa njenom majkom.

- Možda, nikad se ne zna. Možda uđem sa mamom, dosta ljudi bi volelo da gleda nas dve unutra, to bi bio pravi šou - rekla je Sandra. a onda otkrila šta bi publika mogla da očekuje od nje kada bi se vratila u Belu kuću:

- Ako se vratim u Belu kuću, moraću da budem što više aktivna, pokazaću pravu Sandru ovog puta, a ne onu uspavanu i smorenu kao na početku. Biće dosta dosta ozbiljna priča. Restartovaću ih sve - zavrišila je Aleksandra Sandra Todić za Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading