SVI PRŠTI OD LUKSUZA: Aleksandra Subotić slavi 25. rođendan, anđeoska krila, srebrni baloni, sve je KAO BAJKA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Aleksandra Subotić slavi 25. rođendan, sve je kao prava bajka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić slavi rođendan

 

Rođendan Aleksandre Subotić glavna je tema u rijalitiju, a zadrugarka je najavila totalno ludilo. Iako je prvo jasno stavila do znanja ljudima sa kojim nije u dobrim odnosima da nisu pozvani i da ih ne želi na svojoj proslavi, kasnije se predomislila i poručila svima da će ih radi "nahraniti".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić

Veliki šef je poslao zadrugarima pismo, čestitao Aleksandri rođendan i poručio im da je vreme za slavlje, koje će se održati u Dubiozi, te da se odmah mogu upututi ka istoj:

 - Aleksandra, Veliki šef ti čestita rođendan i želi što što više dana provedenih u Zadruzi. Proslava će se doržati u Dubiozi, odmah se možete uputiti ka njoj.

Specijalno za 25. rođendan Aleksandra je dobila sređen enterijer u zlatno i srebrno, ali i anđeoska krila sa slovom A u sredini. Subotićeva je odabrala roze haljinu koja joj je naglasila obline, a i njene cimerke specijalno su se sredile za ovaj dan.

Muzičari su poželeli dobrodošlicu Aleksandri, a onda i zapevali pesmu koju je specijalno poručio njen dečko Peca.

Sandra Čaprić u jednom trenutku latila se mikrofona i podigla temperaturu u dikoteci. Devojke su je podržale, pa zaigrale pored nje.

Naime, Marko Janjušević, Irma Sejranić, Miki Đuričić i Deniz Dejm ostali su u Beloj kući dok je slavlje bilo u toku. Oni su se i posvađali sa Subotićevom kad su čuli na koji način se obratila zadrugarima u Banetovoj radio emisiji.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

02.10.2021 11:14

Ko joj čuva i hrani decu? A deca jedu paštetu.