TARA SIMOV NE SKIDA POGLED SA MATEJE: Isplivali dokazi da ne može bez njega, prati mu SVAKI KORAK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov iznenadila je sve svoje pratioce objavom na svom Instagram profilu na kojoj se jasno vidi da uredno prati petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i to ni manje ni više, nego svoju bivšu veliku ljubav Mateju Matijevića.

Republika

Foto: printscreen/republika.rs

Tara Simov prati Mateju Matijevića

Jedan od učesnika pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Mateja Matijević, ujedno i bivši partner Tare Simov, uplovio je u ljubavnu romansu sa Anđelom Đuričić, a njegova bivša devojka se konstantno pominje u rijalitiju, te je zbog toga, ali i mnogih drugih stvari njihova veza reklo bi se, pred pucanjem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Mateja Matijević dok su bili u vezi

Simova je takođe prekinula svaki odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i odlučila da se posveti sebi. Javnost je neretko podsećala na veliku ljubav Tare i Mateje, a rednovno je isticano i da se Simovoj nisu ugasile emocije, što je ona sada i potvrdila na svom Instagram profilu. 

 

 

 Naime, ona je objavila na svojim društvenim mrežama snimak na kom se vidi da prati novu sezonu ''Zadruge'' i to ni manje ni više nego svoju bivšu i očigledno neprežaljenu ljubav Mateju. Kako se vidi da je pratila Matijevićevo izlaganje o raskidu sa Anđelom, očigledno je da je Tara i više nego zadovoljna.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/tarasimov

Tara Simov prati Mateju Matijevića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading