MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, OBAVILA POSLEDNJE PREGLEDE: Miljana molila sve na Instaramu za pomoć! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić objavila je potresan i emotivan stori na Instagramu, a svima je otkrila da je Marija Kulić obavila poslednje preglede, nakon čega će se otkriti da li se izlečila od opake bolesti.

Republika

Foto: instagram.com

Miljana Kulić otkrila kako se Marija Kulić oseća

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić na svom Instagram profilu objavila je iformacije o zdravlju njene majke Marije Kulić, koja se borila sa teškom bolešću. Naime, Marija Kulić napustila je takmičenje u rijalitiju ,,Zadruga 4" zbog operacija, lečenje i zdravlja, a sada je njena ćerka Miljana otkrila kako se sada oseća. 

Podsetimo, nakon ,,Zadruge 4" Miljana je bila šokirana kada je ugledala Mariju na finalu, jer se nije nadala da će njena majka toliko smršati, pa je briznula u plač. Međutim, kako je prošlo dosta vremena, Kulićeva se pohvalila pratiocima da se njena majka trenutno oseća dobro, kao i da su prošli poslednje preglede, koji su ključni u otkrivanju da li je lečenje prošlo kako treba. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić obavila preglede

 

- Posle iscrpne borbe sa natežom bolešću, moja mama je konačno otuišla na pet skender. Kažem končano, jer je to poslednji pregled na kom se saznaju da li je lečenje uspelo. Kao porodica odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici, gde se radi celokupno onkološko lečenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici, što su organizovali odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin,nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - napisala je Miljana

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić se oglasila o zdravlju Marije Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading