STARLETE PRSA U PRSA! Stanija Dobrojević se unela Dalili Dragojević u facu: NEBITNI STE, IMAM NAJVEĆI HONORAR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević zaratila je sa Dalilom Dragojević tokom emisije ,,Gledanje snimaka", a starleta iz Rume nije štedela suparnicu!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Stanija Dobrojević zaratile

 

Prošle noći velike rijaliti rivalke Dalila Dragojević i Stanije Dobrojević ušle su u ozbiljan klinč, da je u jednom trenutku situacija eskalirala unošenjem u facu. 

Naime, tokom emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do svađe Stanije i Dalile, a Dobrojevićeva je na ružne reči suparnice, odbrusila žestokim stavom da je ona najbitnija zvezda u ,,Zadruge 5". 

- Smatram da se Staniji dopada Marko, i da bi ona bila sa njim, ali i smatram da je ovaj Marko iskorišćen kao produkt, da bi se ona opravdala na način na koji se nameće svima - pričala je Dalila kada ju je Stanija prekinula.

- Ja sam mozak ove operacije, vi to ne shvatate. Mene narod voli, a vi ste nebitni - vikala je Stanija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Staniju Dobrojević

 

- Ona je sve vreme govorila kako ljudima bode oči i da je ljudi komentarišu. Ona želi da napravi da je Marko njen produkt, a ja sam mu rekla da se on meni od prvog dana odvojio od drugih ljudi, on i Viki - govorila je Dalila.

- Meni nije jasno što si ti toliko ljubomorna na mene. Ja sam za vas institucija, vi ne možete da preživite da me ne komentarišete - dobacila je Stanija.- Ovo je tvoja nemoć, ti si sada skočila kao da se braniš - ubacio se Dejan.

- Tebe ribo pucaju kompleksi, nije mi jasno što tebe boli moje prijateljstvo sa Markom. Naše prijateljstvo je intrigantnije od tvoje veze - sve vreme je pričala Stanija.

- Ti meni ne daš da kažem bilo šta. Ti sve vreme sebe veličaš. Ona je rekla da ona bode oči jer sedi na garnituri, a to nije realno - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video snimku u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading