TARA I ŠA UCENJIVALI SANDRU REŠIĆ: Pevačica otkrila TAJNU Zadruge 4 koju je krila kao zmija noge! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić bila je ključni igrač u aferi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a sada je odlučila da progovori o tome na koji način su je ucenjivali, kako bi njihova ljubavna tajna mogla trajati.

Republika

Foto: pink-rs

Sandra Rešić priznala da su je Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ucenjivali

 

Zadrugarka i pevačica Sandra Rešić u razgovoru sa Aleksandrom Subotić i Dalilom Dragojević priznala je posle godinu dana na koji način su je Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ucenjivali tokom ,,Zadruge 4", nakon što su uplovili u ljubavnu aferu, a reper prevario bivšu suprugu Ivanu Aleksić. 

Sandra se poverila Aleksandri i Dalili da su je Tara i Ša ucenjivali da nikako i nikada ne sme pecnuti i progovoriti o njenoj aferi, nakon gde je Dragojevićka otkrila detalj o Matije Matijeviću. 

Republika

Foto: youtube.com/ Zadruga Official

Tara Simov ucenjivala Sandru Rešić

 

- Tara mi je govorila da, ako kažem istinu, da će ona reći kako lažem, a da će Ša priznati da jedino ženu voli. Ša se od toga prao kao niko na svetu. U kakvoj sam ja bila situaciji? Ja, kao komentator, kakva bih ispala? - govorila je Sandra.

- Tara je jedino volela Mateju, iskreno ti kažem, to je bila bolesna ljubav! - rekla je Dalila.

- Znam, ali nije bilo unutra tako jednostavno kako je delovalo ljudima spolja. Pritom su mi oboje bili dragi - dodala je Rešićeva.

Detaljnije u pogledajte u video snimku u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading