BAHANALIJE U ZADRUZI KAKVE NISTE VIDELI: Janjuš spopadao Deniz Dejm, pribio je uz zid, a onda se bacio na drugu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš priznao je Marijani Zonjić da bi voleo da ima vrelu akciju u troje, a samo nekoliko minuta pre toga imao je vrelu akciju sa Deniz Dejm, pred svim zadrugarima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš naskočio na Deniz Dejm

 

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš nakon veze sa Majom Marinković cena mu je skočila kod devojaka onoliko, što on vrlo rado koristi, pa je tako prošle noći spopadao čak dve zadrugarke, a jedna mu se čak totalno prepustila. 

Naime, Janjuš je prvo imao nalet emocija prema Deniz Dejm, kojoj nije mogao da odoli, ili se bar tako ponašao, pa je pribio uz zid, uhvatio je rukom za nogu, koju je potom podigao, a onda je počeo da je obasipa poljupcima svuda po telu i licu. 

Deniz se nije mnogo bunila, ali svakako da mu je stavila do znanja da on nije njen tip muškarca.

Međutim, Janjušu nije bila dovoljna jedna za noć, pa je odlučio da sreću okuša kod već dobro poznate prolazne karte Marijane Zonjić. Janjušević je otišao sa zadrugarkom u garderober, gde je počeo da je nežno ljubi, a ona mu je čak i dozvolila. 

Podsetimo, Marijana je i prethodne noći završila u Janjuševom krevetu, te mu je zaspala na grudima, a on joj je čak i priznao da bi voleo da ima famoznu vrelu akciju ali u troje i to Marijana, Deniz i on, pa samo zamislite kakve bi to bahanalije bile. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading