GAGI KONAČNO PRIZNAO ŠTA MISLI O MARKU! Lunin tata nije ŠTEDEO REČI za zeta, pa mu PORUČIO OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.09.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković danas slavi rođendan, a mnogobrojne čestitke su se samo nizale. Pored Lune, Marku je takođe čestitao Gagi uz jako emotivne reči

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gagi Đogani prilikom gostovanja u emisiji

Poznato je svima da su Marko i Luna prošli kroz brojne turbulencije u vezi, kada nažalost nisu imali podršku od svojih roditelja. Međutim, sada godinu dana kasnije, oni su se skućili, dobili i prinovu, pa je situacija u njihovim međuljudskim odnosima daleko bolja.

Marko Miljković danas slavi rođendan, a mnogobrojne čestitke su se samo nizale. Pored Lune, Marku je takođe čestitao Gagi uz jako emotivne reči i time svakom dao do znanja, da je u jako dobrim odnosima sa svojim zetom.

Foto: printscreen

Gagi Đogani čestitao rođendan Marku Miljkoviću

- U mom životu, moja ćerka je najveće bogastvo i za nju bih uvek dao sve! Presrećan sam što je njeno srce zavolelo upravo tebe, presrećan zbog vaše ljubavi koja je moća i vatrena. Želim da znate da ću uvek biti na vašoj strani i da ću uvek i bez obzira na sve braniti vašu ljubav. Dragi moj zete, želim ti puno srećnih i uspešnih danau budućnosti i neka ti svaki novi dan bude još jedna prilika za radost i uživanje. Želim ti srećan rođendan - napisao je Gagi na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading