OTKRIVENA STANIJINA I JANJUŠEVA INTIMNA PREPISKA Starleta OBELODANILA poruke koje je dobijala od zadrugara i izazvala NEVERICU!

Autor:

Zadruga

30.09.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je danas zadrugarima priznala da je dobijala poruke od Marka Janjuševića Janjuša, ali i da je kulirala poruke

Republika

Foto: printscreen

Stanija Dobrojević raskrinkala Janjuša

Poznato je da kontroverzni zadrugar Marko Janjušević Janjuš voli starlete sa silikonskim grudima i dorađenim ustima. Svi se sećaju njegovog ljubavnog brodoloma sa Majom Marinković, ali i brojnih afera sa njoj sličnoj, ali ono što je malo ko znao jeste da je Janjuš bacio oko čak i na Staniju Dobrojević.

Stanija Dobrojević sedela je sa Mikijem Đuričićem, Markom Janjuševićem i Banetom Čolakom, a onda im je otkrila kako joj je poznati košarkaš slao poruke, ali je i otkrila da je ostao iskuliran:

Foto: eStock/printscreen

Marko Janjušević Janjuš između Maje i Takija

Je l' moguće da si Staniji pisao? - pitao je Đuričić.

Znaš kako, ja to nisam ni videla, nego moj Marko ima pristup Instagramu. Napisao je "Što činiš, ćao legendo - pričala je Stanija.

- Bedniče, kulirala te je - smejao se Miki.

Znaš kad je Marko ušao da proveri? Kad sam ti pravila paketić za rođendan. Kome sam se ja tako lično iscimala? Svi fanovi su rekli da mu šaljem za rođendan nešto - nastavila je Dobrojevićeva.

Gledao slike, dr**ao na Staniju. Što drugo da ide na tvoj profil? - rekao je Miki.

Nikad ništa loše nisam napisao - pravdao se košarkaš.

Janjuš se pravdao time da nikakvu lošu nameru nije imao, ali su ga zadrugari raskrinkali da je on ipak bacio oko na starletu, međutim bezuspešno jer mu ona nije čak ni odgovorila na poruku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading