MARIJANA SE UVUKLA JANJUŠU U POSTELJU: Zadrugarka završila pod jorganom sa Majinim bivšim, a onda je usledilo OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.09.2021

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić nije mogla da izdrži samoću i hladnoću njenog kreveta, pa je odlučila da svoje telo zagreje pored Marka Janjuševića Janjuša, a ni on se nije bunio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić sa Markom Janjuševićem Janjušem u akciji

 

Zadrugarka Marijana Zonjić i bivša drugarica Maje Marinković odlučila je da ponovo sebe istakne u prvi plan, a čime drugo no skandalima i ulaskom u krevet nekom muškarcu. 

Poznato je da je Marijana od početka rijalitija ,,Zadruga 5" ,,oko bacila" na Marka Janjuševića Janjuša, i dok većina komentariše da je to samo njena igra, da je oduvek htela da bude u ulozi Maje, Zonjićeva je odlučila da svima zapuši usta i pokaže da je spremna na sve da bi ga osvojila. 

Tako je onda Marijana u ranim jutarnjim satima odlučila da uđe u krevet kod Janjuša, ali se on uopšte nije bunio, šta više, primio ju je širom otvorenih ruku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić završila u Janjuševom krevetu

 

Nakon što je uspela da mu se uvuče u postelju, Marijana je završila i u Janjuševom zagrljaju, naočigled svih prisutnih zadrugara u spavaćoj sobi. 

Podsetimo, Marijana i Maja tokom druženja delile su jednog istog momka, Marka Miljkovića, čak su i obe završile u istom krevetu sa njim, u izolaciji, svojevremeno. Izgleda da se istorija ponavlja, samo Zonjićevu ovog bude štiti Majina odsutnost iz rijalitija. 

Detaljnije pogledajte u videu snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading