UBIO JE MAJKU POROCIMA, PROKOCKAO JE SVE, BIO NA IVICI BANKROTA: Potresna priča Stefana Mihića, zadrugar ispričao JEZIVE DETALJE iz porodice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.09.2021

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić u rijalitiju ,,Zadruga 5" ispričao je potresnu životnu priču o smrti majke kada se vratio iz Dubaija za Srbiju.

Republika

Foto: Republika

Stefan Mihić ispričao potresnu životnu priču

 

Zadrugar Stefan Mihić prošle noći cimerima u Beloj kući održao je još jedan motivacioni govor, tokom kog je priznao stvari iz svog života koje je pokušavao vešto da sakrije. Stefan je pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" poručio da dolazi iz Dubaija i da je mladi biznismen, koji želi novac i promociju svog posla. 

Tvrdio je da ulazi da pokaže i ,,pristojnu Srbiju", no, u jednom trenutku sve je to palo u vodu i Mihić je pokazao da odlično barata rijaliti terminima i ulogama koje su ga dovele u žižu javnosti. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stefan Mihić ušao je u Zadrugu 5 da zaradi novac

 

Jedan period života sam bio kockar, svako od nas je verujem u nekom trenutku. Poenta priče je da sam grešio mnogo i da sam pravio greške stalno. Možda sam od tog stresa prouzrokovao i smrt moje majke. Čuli ste da je Mia vređala moje roditelje. Otac mi je bio pilot, majka stjuardesa. Kao mali uvek sam bio pametan, uvek imao sve petice i paralelno sa školom bavio sam se sportom. Bio sam na rubu da uspem u sportu, ali imao sam četiri operacije. Otišao sam nekim drugim putem, putem ugostiteljstva, činilo se da ću biti jako uspešan u tome i da imam dara u tome, ali sam nastavio sa alkoholom i nekim porocima, prokockao sam dosta, bahatio se. Igrom slučaja moja majka je ostala bez pola noge, otac je dobio rak koji je preživeo ali se i dalje bori sa tim - govori Stefan i dodaje:

- Došao sam u situaciju da više nisam znao ko sam ja. Od osobe koja je kulturna i vaspitana do osobe koje se roditelji ne ponose. Prokockao sam svoja dva stana, mnogo sam se zadužio. Morao sam da pobegnem iz Beograda. Imao sam 300 evra kod sebe. Živeo sam sa deset Pakistanaca u jednoj sobi kako bih samo preživeo i pomogao majci i ocu. Upoznao sam dosta dobrih ljudi, radio sam po noćnim klubovima. Dubai je grad u kom ima dosta uspešnih i bogatih. Imao sam sreću da sam radio u top deset najluksuznijih mesta. Imao sam sreću da od konobara dođem do vlasnika. Ja sam tako naučio nekoliko jezika. Kupovao sam stan i davao i prodavao ali definitivno sam naučio da su roditelji najbolji prijatelji. Radio sam u jednom klubu i uspevao da od jedne večeri zaradim deset do petnaest hiljada evra. Kada sam se vratio u Srbiju dao sam sve što sam trebao i vratio sve što sam trebao ali moja majka je umrla tada kada sam došao u Srbiju. Ne osećam se prijatno kada mi neko opsuje majku, iako sam malo oguglao, nikada nemojte da klonete i da odustanete od nekih reči. Ja i dalje imam posao u Dubaiju. Kada se vratim tamo nadam se da ću još više uspeti u životu - ispričao je Stefan Mihić.

Detaljnije pogledajte u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading