ISPLIVAO JANJUŠEV PRIVATNI VIDEO! Niko nije NASLUTIO da je zadrugar SPREMAN na ovako nešto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.09.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušev privatni snimak je svima dokazao da zadrugar ima i drugu stranu ličnosti, koju retko kad pokazuje

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je poznat po brojnim aferama

Kontroverznog zadrugara Marka Janjuševića Janjuša uglavnom smo navikli da viđamo u izazovnim izdanjima i u prisnim odnosima sa brojnim zadrugarkam. Svima je poznato da je svoju tada zakonitu suprugu prevario pred milionskim auditorijumom sa Majom, tada navukavši ogroman gnev od publike, zadrugar je nastavio sa sličnim ispadima tokom svog učešća u rijalitiju, bez obzira na svoje obećanje koje je dao pred sam ulazak u finalnu sezonu Zadruge 5.

Svima je poznato da se Janjuš pokajao zbog svojeg nastupa prema sada već bivšoj supruzi Eni, i da je pred ulazak na imanje u Šimanovcima pokušao da izgladi odnos sa svojom porodicom. Sada je isplivao Janjušev privatni video, koji dokazuje da zadrugar ima i mekšu stranu ličnosti, a mnogi nisu navikli na ovakva Janjuševa izdanja.

 

 

Podsecanja radi, Janjuš se i ovog puta našao u sličnoj toksičnoj vezi, kao i tokom prošlih učešća u Zadruzi, a ovog puta Maju je zamenila Marijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading