DENIZ ODLUČILA DA SE OSVETI LOPOVU, PA SMISLILA PAKLENI PLAN! Zadrugarka rešila da KRADLJIVCI njenog novca PROPATE!

Autor:

Zadruga

29.09.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon krađe njenog nedeljnog budžeta Deniz Dejm, je doživela slom živaca, ali je bila istrajna u tome da sazna ko je krivac za to

Republika

Foto: printscreen

Bane Đokić priznao Deniz ko joj je ukrao novac

Nakon krađe njenog nedeljnog budžeta Deniz Dejm, je doživela slom živaca, ali je istrajala u tome da vrati svoj novac po svaku cenu. Zadrugarka je napravila pravu pometnju u Beloj Kući, i jako brzo je ukradeni novac bio vraćen Deniz.

Međutim, nakon toga zadrugarku je jako zantrigiralo, čije je to maslo bilo, pa je bila istrajna u tome da sazna ko je krivac za to. U razgovoru sa rijaliti prijateljom Banetom Đokićem, ona je saznala sve detalje krađe, ali mu je i priznala kako će im se osvetiti:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm vratila ukradeni novac

- Da li sam ispao muškarac i rekao da sam ja uzeo? Što me napadaš? Ko je sedeo pored nas? Razmisli, ja mislim da si ti dovoljno pametna. U tom krugu neko - objašnjavao je Bane, ko bi mogao da bude kradljivac.

- Dalila i Dejan. Sve si sad rekao. Ja ću se od sada samo zezati, sad ću ja praviti šou sa njima - pogađala je Deniz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading