MARIJANA NOVA MAJA!? Pala na Janjuša, a nekad se klela da JOJ JE RUŽAN!

Autor:

Zadruga

28.09.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni partner i bivša najbolja prijateljica Maje Marinković su u ovoj sezoni Zadruge, na iznenađenje svih jako bliski, ali sada je došlo do prvih čarki!

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Janjušević u zagrljaju Marijane Zonjić

Marko Janjušević Janjuš je ovog puta prilikom ulaska u finalnu sezonu Zadruge 5, obećao sebi da neće ponavljati ponašanje iz predhodnih sezona, međutim to obećanje je bilo kratkog daha, te je on ubrzo uplovio u mnogobrojne flertove sa zadrugarkama, ali i sa Marijanom.

Međutim, izgleda da su se kod Zonjićeve pojavile emocije, koje nažalost nisu obostrane, te joj je Janjuš predložio, da bude u vezi sa njim i Sanjom Grujić. Otišla je do Bele kuće, a zatim se vratila do njega da zauvek završi sa njim:

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Grujić na početku Zadruge

- Kunem ti se u brata da sa tobom neću progovoriti, ponižavaj druge - rekla je Marijana.

-Ja se sprdam, ti ne znaš da se šališ - odgovorio je Janjuš.

- Prijatno - odbrusila je pevačica, okrenula se i otišla.

Podsetimo, Marijana je nekad tvrdila da nikad ne bi mogla zamisliti sebe i Janjuša u emotivnoj vezi, ali nešto se od tad sigurno promenilo:

- Sve je to bilo za finale "Zadruge". Prilazio mi je tada i dobacivao, ali sam na sve to gledala kao na šalu. Posle mi je slao poruke da se vidimo, nisam na to gledala ozbiljno. On je meni fizički odvratan, ne znam šta u njemu vide sve te žene? Nije slao nikakave eksplicitne fotografije i tražio je da se stalno vidimo -  rekla je Marijane 2020. za domaće medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

28.09.2021 18:07

Sve je igra i prevara.