MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA MIHIĆA! Zamalo nastao pravi POKOLJ, uvrede su PLJUŠTALE NA SVE STRANE!

Autor:

Zadruga

28.09.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg dana, došlo je do žestoke svađe između Mikija Đuričića i Stefana Mihića!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić na početku Zadruge 5

Miki Đuričić poznat je po tome što se ne libi da iskaže svoj stav, i tako svima kaže u lice šta misli o njima. Zadrugar je danas iščekujući da sastanak počne, nasrnuo rečima na Mihića i svašta mu saopštio u lice, jer mu je zasmetalo zadrugarovo ponašanje:

- Idem tri puta tamo, ućutkujem ljude, a ti kao: "Ako budete pričali prekinuću". Nemoj ja da ti namignem jednom, pa ćeš imati tik do kraja života. Te fore možeš drugima da prodaješ, meni ne. Nabijem ti na k*rac drugove mafijaše. Ako si mangup, dođi kod mene. Ja sam se toga nagledao. Zvaću ja svoje, ti svoje, pa nek se tuku umesto nas. Plačeš tu kao p*čka sa 30 godina. Prodaješ fore tu za majmune - govorio je Miki Stefanu.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Mihić tokom rasprave sa zadrugarima

Svima je poznato da Stefan, itekako ume da uđe u klinč sa zadrugarima, i dobro da ih pecne, pa iz tog razloga sumnjamo, da će ovoj svađi biti ovde kraj.

Podsetimo, juče se na imanju u Šimanovcima, odigrala prava drama nakon Stefanovog nervnog sloma, zadrugar je razbijao i divljao po Beloj Kući sve po cenu izlaska sa imanja, međutim, drugi zadrugari su uspeli da ga smire, pa do daljih incidenata nije došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

28.09.2021 18:10

Nasilnik i siledžija. Nije on više za rijaliti.