UHVATILI SMO TAKIJA NA AERODROMU SA MAJOM: Marinković se vratio po ćerku i vodi je iz Srbije, strahuje za njegovo zdravlje! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.09.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković vratio se za Srbiju, kako bi završio određene obaveze, nakon čega se vraća za Majom Marinković za Švedsku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković se vratio u Srbiju, ćerka Maja Marinković ga sačekala

 

Biznismen Taki Marinković pre nekoliko dana napustio je Srbiju i uputio se ka Švedskoj, kako bi završio obaveze oko firme. Mi smo sačekali Takija na aerodromu i uhvatili ga da nam odgovori na neka pitanja. 

Takija je na aerodromu sačekala ćerka Maja Marinković sa psom Leom, a bila je i vidno raspoložena zbog toga što joj se otac vratio. 

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković napustio Srbiju zbog obaveza

Upitali smo Takija zbog čega je otišao za Švedsku

- Kolega mi dobio koronu i morao sam da odem da poplaćam račune oko firme. U bolnici je, da li će da pregura, ima koronu, ovde u Srbiji ću biti kratko, pa se vraćam sa Majom za Švedskom. Sa lepoticom se nisam video, otišla je sa ćerkom u Dubaiji, bez mog znanja i bez mene, pošto su mi mediji uništili vezu, ona je otišla bez mene, ali smo u kontaktu, ovim dana dolaze nešto poslovno u Dubrovnik, pa ćemo se tamo videti i da popričamo o svemu, pomirili smo! - rekao je Taki, pa otkrio da se uskoro vraća za Švedsku i da vodi ćerku Maju:

- Sa Majom se vraćam za Švedsku i ne mislim da će za sada biti nešto od njenog ulaska u rijaliti. Iako nije u rijalitiju, priča se vrti oko Maje, tamo bi je sačekao pakao, ja želim da svoje dete sačuvam od nepotrebnog stresa, ona je se okrenula svom životu, ima svoje obaveze i za sada ne znam šta će biti u buduće, ona donosi odluke o svom životu, ja se u tom ne mešam, ona je punoletna i sama donosi odluke o svemu!

Republika

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Taki Marinković progovorio o Maji Marinković

 

Potom smo upitali Takija da li će on uploviti u rijaliti ,,Zadruga 5". 

- Ako njoj zagusti, tu sam da joj pomognem, a čujem i da sam tema zadrugarima svakog dana, svako malo me neko spomene, ljudi mi šalju snimke u kojima čujem da me spominju i povezuju ponovo sa devojkama, a oni znaju da to nije istina. Svi znate na koga mislim, ja ne bih nikome da dajem reklamu, ja sam odlučio da se skrasim sa jednom devojkom, preko mog Majinog i imena neću graditi tuđe karijere, a niti dozvoliti da drugi to rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

28.09.2021 13:45

Polusvet.