IVANA ALEKSIĆ UZVRAĆA UDARAC BIVŠEM: Nakon grljenja sa Tomovićem, udarila nisko na Ša, reper će odlepiti zbog ovih reči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić nastavila je da provocira i nakon razvoda bivšeg supruga Nenada Aleksića Ša!

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Ivana Aleksić provocira Nenada Aleksića Ša zbog prevare

 

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić izaziva pažnju gde god da se pojavi ili šta god da objavi na društvenim mrežama. Tako je i ovaj put pokrenula lavinu komentara svojom objavom na Instagram storiju. 

Ivana je neko ko je u prethodnom periodu imala veliki teret prevarena žene u javnosti, a taj epitet joj je donekle i odgovarao, shodno tome da joj se Vladimir Tomović našao kao muškarac koji joj je pružio utehu, ali joj je i biznis u frizerskom salonu naglo skočio.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Ivana Aleksić nakon razvoda od Ša otišla kod Vladimira Tomovića

 

Nakon razvoda Ivana se uputila ka Tomoviću u Crnu Goru, zbog čega su svi bili šokirani, ali ih niko nije osudio, jer je svakako već u tom trenutku bila prevarena žena. Međutim, sada je na Instagram profilu objavila stori koji je direktno pecnuo njenog bivšeg suprga Nenada Aleksića Ša

- Meni nije jasno zašto vam nije dovoljna jedna devojka - objavila je Ivana

Republika

Foto: instagram.com

Ivana Aleksić ponizila Nenada Aleksića Ša

Svakako da su svi pomislili odmah da je ove reči posvetila bivšem suprugu Nenadu, shodno celoj situaciji da ju je prevario u rijalitiju ,,Zadruga 4" sa Tarom Simov. Međutim, Ivani nije dovoljno to što su Tara i Ša raskinuli, pa je ovim potezom rešila da dolije ulje na vatru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading