MENSURU AJDARPAŠIĆU PRETI DISKVALIFIKACIJA? Isplivao snimak kako je UDARIO PESNICOM u glavu Antea! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.09.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić prošle noći prišao je s leđa Anteu Baždariću, a potom se desila scena koja će vas šokirati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić udario Anta Baždarića u glavu

 

Zadrugar Ante Baždarić dobio je mandat ovonedeljnog vođe od strane izbačene Olje Vampirice, inače njegove bliske prijateljice, a njegovi cimeri su se već naoštrili da naprave haos, negodovajući njegovu ,,nedeljnu vlast". 

Jedan od njih je svakako Mensur Ajdarpašić, koji je svojim ponašanjem u rijalitiju ,,Zadruga 5" izgubio dosta publike koja ga je ranije gotivila. Mensur se sada nalazi u vezi sa maloletnom Milicom Veselinović, sa kojom ulazi u rasprave i sa ostalim cimerima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić divlja po Zadruzi

 

Prošle noći Ante je izbarao svoja dva potrčka i odlučio se da jedan od njih bude baš kršni Crnogorac, a pored njega, u izolaciju je poslao i Milicu. Zadrugari su opet počeli da komentarišu da je Ante hteo da zabiberi čorbu Mensuru i da sa njim u izolaciju pošalje Irmi Sejranić, ali od straha kako će Crnogorac da reagzuje, promenio je svoje mišljenje. 

Ante je hteo da ispadne kako je njega Mensur udario u glavu, a sada je pojavio snimak na kom se jasno vidi da je Hrvat slagao i da je uspeo da izbegne udarac. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kofi i Lole (@kofica_kofi)

 

- Poverovali bi Anti da sekund pre prolaska Mensura nije iskrivio glavu. Inače, da je Mensi udario Antu od 30 kg, verovatno bi ga tražili po Šimanovcima - piše na klipu koji je objavila jedna stranica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

28.09.2021 13:04

Mensur je sportista bokser. Vrlo je nasilan i svima preti da će da ih pretuče i polomi.