Janjuševa ćerka ide kod psihologa, deca je zadirkuju zato što TATA DIRA STARLETU!

Autor: I. T.

Zadruga

12.12.2017

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Marko Janjušević jedan je od omiljenih učesnika rijalitija "Zadruga", a njegov odnos sa starletom Anom Korać iz dana u dan sve je prisniji. Iako Janjuš i dalje negira da između njih postoji nešto više od prijateljstva i ističe kako se nikada ne bi razveo od supruge Ene, nesvesno je naneo štetu svojoj ćerki Kruni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević Janjuš

 Kako saznajemo, Janjuševa ćerka Kruna već neko vreme ide kod psihologa zato što je imala problema u vrtiću zbog njegovog učešća u rijalitiju.

Naime, kako izvor blizak porodici Janjušević navodi, Ena izbegava da pušta "Zadrugu" pred ćerkom, ali dete čuje svašta kada izađe iz kuće, zbog čega se više puta vratila uplakana iz vrtića.

Ena je na ivici živaca, gleda kako joj dete pati zbog Janjuševih ispada, ovo neće na dobro izaći

- Ena je porodična žena, koju sve ovo veoma potresa. Kada je videla da Janjuševo ponašanje prevazilazi sve granice normale, počela je da izbegava gledanje rijalitija. Pusti pomalo ćerki Kruni u toku dana da vidi tatu i gasi TV. Već je van sebe zbog njegovog odnosa sa Anom Korać, a na sve to, sad joj i ćerka ima probleme - započinje priču izvor i nastavlja:

 

- Nakon što se Janjuš mazio sa Anom Korać u krevetu, Ena je imala pravu dramu sa ćerkom Krunom. Zatekla je ćerku uplakanu, nije mogla da je smiri. Kada ju je pitala šta se desilo, Kruna je kroz suze rekla: "Deca su mi rekla da je tata bezobrazan i da dira starletu. Ja sam rekla da to nije istina, da tata voli mamu, a oni su se smejali." Popričala je sa njom i umirila je, ali ju je sutradan odvela kod psihologa da se pre svega ona posavetuje sa stručnim licem kako da pristupi problemu i kako da detetu objasni sve što se dešava, a onda je i Kruna popričala sa psihologom. Ena je na ivici živaca, gleda kako joj dete pati zbog Janjuševih ispada, ovo neće na dobro izaći - zaključio je izvor.

 

Prva bracna noc..-dobro jutro

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on Jul 22, 2013 at 1:37am PDT

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa košarkaševom suprugom kako bi nam potvrdila ove navode, međutim, ona nije želela ni da čuje pitanje novinara.

- Šta god da imate da me pitate, ja nemam nikakav komentar. Ne komentarišem ništa - rekla je Ena Janjušević i spustila slušalicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

13.12.2017 00:59

Ovo šta radi Janjuš je samo dokaz da ne voli ni svoju ćerku ni ženu inače se ne bi tako ponašao. VELIKI šef ili produkcija mora zabraniti spominjanje ljudi koji nisu u zadruzi a to su porodice zadrugara. Onda neki nasilnici ne bi imali razlog da pokažu svoju agresivnost i tako se naslađuju. Odmah kazniti nedeljnim honorarom svakog ko prekrši pravilo i spomene porodicu.