DEJAN ZBOG DALILE, URADIO NEŠTO ŠOKANTNO!? Zadrugar dobio STRAŠNU UCENU, morao da donese TEŠKU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

27.09.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se pročulo da u Dejanom i Dalilinom braku navodno ne cvetaju ruže

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalilai Dejan važe za skladan rijaliti par

Dalila i Dejan važe za jedne od skladnijih rijaliti parova. Već nekoliko godina oni uživaju skladan brak, i tako su svima dokazali, da njihova ljubav može da pređe preko svih poteškoća.

Međutim, nedavno je u medijima odjeknulo kao bomba, da ipak u njihovom ljubavnom gnezdu postoje problemi. Sve se, zakuvalo jer Biljana, navodno, nije prihvatila Dalilinu veru, te ju je izvređala.

- Kada se pojavila ta priča, navodno je Dalila ostala smrtno uvređena i od tada Dejan i ona nemaju kontakt s Biljanom - započinje dobro obavšten izvor i dodaje:

- Dalila je otvoreno kazala da preko toga ne može da pređe, ali znam i priču da nikada Dejana nije odvajala od Bilje, samo mu je rekla da je on sam posećuje, te da nju razume i da se ne ljuti što ona neće da joj oprosti. Međutim, Dejan navodno na to nije hteo da pristane jer voli Dalilu, pa je i sam rekao da je tim rečima majka i njega uvredila - objašnjava izvor za Scandal! i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dejanova majka na početku Zadruge 5

- E sad, ima i priča da se Dejan krišom, da niko ne zna, čak ni Dalila, viđa s majkom jer bez nje ne može da zamisli život, mnogo je vazan za nju. Biljana je, s druge strane, uvek govorila da je spremna i kučiće s ulice da smesti u svoju kuću. te da nema govora da sin i snajka nisu dobrodošli kod nje, međutim, do pomirenja nije ni dan-danas došlo. Sa Dejanovim ocem pak imaju stalan kontakt i redovno se viđaju. on im čak čuva psa dok su u rijalitiju- zaključio je izvor.

Ostaje da vidimo da li će se ovaj poznati rijaliti par, povodom ovih navoda oglašavati, i tako stati na put ovim spekulacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading