Vuk Mob odgovorio Luni Đogani: KOKOŠINJARKO, JE*I SE PO ŠTALAMA!

Autor:

Zadruga

12.12.2017

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vuk Mob bio je meta ogovaranja zadrugarke Lune Đogani, koja ga je isprozivala nakon što ga je srela na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

RepublikaFoto: instagram.com/vukmob1
Vuk Mob!

Učesnice "Zadruge" izvedene su iz rijalitija na nekoliko sati kako bi učestvovale u snimanju novogodišnje emisije. Nakon povratka u kuću, Luna se požalila Slobi Radanoviću da je razočarana ponašanjem Vuka Moba, a nakon što je oplela po njemu, Vuk je za Rijaliti otkrio šta misli o blogerki.

Naime, Đoganijeva je pred kamerama Pink TV rekla da je Vuk umišljen i iznela niz uvreda na njegov račun.

- Onaj Vuk Mob je takav degenerik da ja to u životu nisam videla. Sav je pun sebe, teška dileja - izvređala je Luna repera.

Vuk: Ona može da vrti jedino neke paćenike kao što je Sloba. Ja nemam vremena da se bavim šljamovima iz rijalitija

Vuka očigledno nisu dotakle reči zadrugarke, te je poručio da sa njom ne bi imao oko čega ni da se posvađa.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Luna je jedna obična kokošinjarka, koja se je*e po štalama, stepenicama, WC i ostalim zabitima. Ne može ona da se svađa sa mnom kad je polupismena, devojka je glupa ko noć - rekao je Mob i osvrnuo se na to što je Luna rasturila brak Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

- U životu ne bih mogao da budem sa devojkom kao što je ona. Luna ne bi meni ništa mogla da rasturi, kamoli vezu. Nakazna čaplja, sa čelom ko bilbord, 16 metara. Smešna je - kroz osmeh je objasnio reper i dodao:

- Ona može da vrti jedino neke paćenike kao što je Sloba. Ja sam u srećnoj vezi, radim, nastupam i nemam vremena da se bavim šljamovima iz rijalitija, kamoli da se svađam - zaključio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
keti

12.12.2017 18:33

Gde god nadjes zgodno mesto tu dolazi cesto.

pera

12.12.2017 23:50

Bravo care.Konacno da se neko usudi da onu ....... nazove pravim imenom .Svi kao da se plase .valjda njene majke ili cega vec pa cute.Devojke ,nije normalno da sa ozenjenim muskarcem(kog poznajete nekoliko dana zavrsite u krevetu).To nije ljubav kako vam mediji serviraju.Ljubav se ne radja za jedan dan.Brak je svetinja u to se ne dira,bar ne na ovako bezobrazn nacin.Jadna je zemlja u kojoj zivite i koja kur...e naziva ljubav.

Nels

13.12.2017 04:54

Bravooooo Vuče! Ona samu sebe uzdiže u nebesa a nema pojma koliko ljudi deli isto mišljenje! Bravooo!