JOVAN ZAVRŠIO U KREVETU S NJOM!

Autor:

Zadruga

12.12.2017

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pre samo nekoliko dana na ulasku u najgledaniji rijaliti format svih vremena na Balkanu "Zadruga", rekao da mu se dopada Kristina Kockar, Jovan Mijalković, novi zadrugar, dobio je šut kartu od Slobine žene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovan Mijalković

On nije gubio vreme, pa je sa Kije prešao na Macu Diskreciju, koja ga je takođe odbila. Ona je sinoć rekla da ne želi da spava sa manekenom, kako se ne bi pričalo po "Zadruzi" da su njih dvoje imali seksualne odnose.

Međutim, kod ovog ukućanina nada poslednja umire. On je zacrtao da sebi nađe devojku pred kamerama, pa je nakon što su ga Kija i Maca odbile, otišao u zagrljaj pevačici Zorani Stefanov, kojoj se već nedeljama nabacuje Miki Đuričić.

Zorani je društvo novog ukućanina i te kako prijalo, pa su se mazili ispod jorgana i razgovarali. U jednom trenutku su se toliko zaneli, da je ona pala sa kreveta. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading