MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA OBJAVOM: Snimak koji je podelila na Instagramu, a posvetila ga Zoli ZGRANUO JE MNOGE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.09.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić posvetila je pesmu koju je podelila na Instagramu Lazaru Čoliću Zoli i time zgranula mnoge!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić se uveliko priprema da uđe u Zadrugu 5, ali zbog zdravstvenih razloga je odložila, za to vreme je proslavila svoj rođendan u porodičnom domu u Nišu.

Naime, Miljana Kulić pre dva dana je proslavila 28. rođendan  u jednom restoranu u svom gradu Nišu.

Tom prilikom imali smo šansu da vidimo celu porodicu na okupu s obzirom da je Miljana sve podelila na Instagram storiju.

Republika

Foto: instagram printscreen

Miljana Kulić posvetila pesmu Zoli

 

Odmah po završetku proslave ona se uputila u nepoznatom pravcu i to objavila takođe na storiju ali ono što je sve navelo da pomisle da je ponovo otišla kod Zole jeste to da ga je tagovala na Instagramu u videu sa autoputa.

Ne dam nikome ovu bol jer to je život moj, to je život moj- pevušila je Miljana poznatu  pesmu koju je posvetila Zoli pa su se svi zapitali šta se dešava u  njihovoj vezi, a kako će Marija reagovati na ovu objavu, s obzirom na to da se spekulisalo da joj je pozlilo na ćerkom rođendanu ćemo videti.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

27.09.2021 20:20

Luda žena.

Odgovori 10 0