MISLILA SAM DA SAM RAVNODUŠNA, ALI NISAM, VOLIM GA! Nataša Radan otkrila SVE DETALJE susreta sa Amar Giletom!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

26.09.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nataša Radan otkrila nam je sve detalje susreta sa pevačem Amar Giletom Jašarspahić.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Bivša zadrugarka Nataša Radan je na svom Instagram profilu objavila video snimke sa jednog prestoničkog splava, gde je iz prvih redova slušala pevača Amar Gileta, s kojim je bila u emotivnoj vezi kako je otkrila u rijalitiju "Zadruga".

Naime, Nataša je vidno raspoložena snimala svaki pevačev korak. Radanova se u jednom trenutku i popela na binu, dok je Gile u rukama držao buket crvenih ruža. Bivša zadrugarka zagrlila je pevača, a onda i zaplakala i kroz suze pevala srceparajuće stihove zajedno sa Amarom. 

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.rr

Nataša Radan i Amar Gile na njegovom nastupu

Sada se Nataša Radan oglasila za portal Republika.rs, te nam otkrila kako je došlo do susreta sa pevačem.

- Pravo da ti kažem svi znaju za ono naše prepucavanje, peckao je on mene, peckala sam i ja njega, iskreno ja sam izbegavala njegove nastupe evo već par meseci - rekla je Nataša, pa dodala da je pomislila da je ravnodušna te je odlučila da posle toliko vremena ode na njegov nastup:

Juče sam odlučila da odem jer me on kako bih rekla više ne zanima. Bila sam u fazonu izlazim zbog sebe, sve što se dešavalo sa njim je prošlo, ravnodušna sam i to je to - kaže bivša zadrugarka te dodaje da je ipak shvatila da nije tako, i da je neke stvari radila u trenutku slabosti:

Republika

Foto: Instagram.com/

Nataša Radan priznala sve o odnosu sa Amar Giletom

- Međutim nije tako... Nemam šta da kazem osim da ja njega stvarno volim, kako god to zvučalo i bilo smešno ili nerealno, on je za mene nekako poseban. Žao mi je što su se dešavale bezvezne i ružne stvari između nas. Ali jednostavno na njegove prozivke nisam mogla da ostanem imuna, tako da sve sam to nekako radila u trenutku slabosti. 

Za sam kraj Nataša nam je otkrila da je i dalje pod utiskom, i da se nije nadala da će njihov susret posle svega proći ovako:

Republika

Foto: RTV Pink

Nataša Radan priznala da i dalje ima osećanja prema pevaču

- Ja sam u svakom slučaju još uvek pod utiskom. Nisam očekivala da će nas susret biti ovakav. Ali u svakom slučaju drago mi je da je ovako kako jeste. I nadam se da od sada nećemo imati to koškanje preko novina i portala - završila je Nataša Radan za portal Republika.rs 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading