OVI RIJALITI UČESNICI SU ODBEGLI IZ PAKLA: Preživeli silovanja, prostituciju i horor!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnici su u očima javnosti ti koji treba da zabave narod ili oni koji su spremni da zarad novca urade sve, ipak svako od njih nosi neki teret i krije mračnu tajnu. Mnogi od njih u svojim ispovestima otkrili su stravične detalje iz života koji su rasplakali mnoge.

Republika

Foto: youtube.com/Red Tv

Iva Grgurić živela je u zlatnom kavezu zbog novca

Nakon što je učesnica "Zadruge 5" Violeta Mitrović potresla celu Srbiju kada je pred kamerama Pinka ispričala da ju je sveštenik Milovan Ðokić u selu Pločica silovao kad je imala 12 godina i Crnogorka Mia Jovanović osmelila se da javno prizna da je preživela silovanje sa 15 godina. Njih dve, nažalost, nisu jedine zadrugarke koje su prošle kroz pakao, koji ih je obeležio za ceo život. Mnogi rijaliti-učesnici umeju i da nas rasplaču kada za crnim stolom otkriju mračne tajne. Svedoci smo još od prve sezone da su pojedini stekli naklonost gledalaca jer su ih njihove dirljive životne priče duboko pogodile.

Zbog para živela u zlatnom kavezu

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić stekla je fanove kada je otvorila dušu i surovo iskreno progovorila kako je sa 20 godina bila u vezi s čovekom od 60 zbog materijalne koristi. Ona se rasplakala dok je pričala o starijoj osobi, koja je pomagala i nju i njenu porodicu, a u jednom trenutku počela da očekuje nešto zauzvrat. Iako su je mnogi osudili jer je svesno ušla s imućnim čovekom u vezu, koja se za nju pretvorila u horor film, gledaoci su očito prepoznali Ivino kajanje i nagradili iskrenost glasovima koji su je kasnije doveli do trijumfa u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu.

Foto: instagram.com/ivagrguric

Iva Grgurić ispričala je svoju životnu priču u ''Zadruzi 3''

- On je meni ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobijala bio je bezvredan! Tih godinu i po dana bila sam zatočenik u zlatnom kavezu - rekla je Iva kroz suze dok je pričala o hrvatskom tajkunu, koji je u međuvremenu oboleo od multiple skleroze i zbog toga imao još veće zahteve od Grgurićeve.

Ušao u rijaliti da zaradi za spomenik!

Svetislav Stevanović Limeni osvojio je srca publike iskrenim i neposrednim ponašanjem u "Zadruzi 5", ali i tugom koju nosi u sebi. Neposredno pre ulaska u Šimanovce preminula mu je supruga nakon duge borbe s bolešću. Oni su bili u braku 53 godine i neizmerno su se voleli, pa Limeni teško podnosi svaki dan bez nje. Ipak, ono što čitavu priču čini potresnijom je razlog Limenog da uđe u rijaliti, koji su otkrili njegovi unuci.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Svetislav Stevanović Limeni ušao je u rijaliti da zaradi za spomenik

- Moj deda, moj ponos. U "Zadrugu 5" je ušao iz dva razloga:

1) da napravi ženi spomenik

2) da otvori školu fudbala - stoji u objavi.

Zlostavljana sa sestrom u hraniteljskoj porodici

Milica Kemez je od treće godine detinjstvo provela u hraniteljskim porodicama, u kojima su nju i sestru Mirelu zlostavljali i fizički i psihički. Majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla na groblje, a oca je upoznala nešto kasnije, kada je izašao iz zatvora, ali je i on ubrzo preminuo. Kemezova je još u prethodnoj sezoni ispričala da ju je žena koja je usvojila nju i sestru mučila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Kemez zlostavljana u hraniteljskoj porodici

- Ona nam je stalno podsticala i usađivala osećaj mržnje prema biološkim roditeljima. Brutalno nas je tukla za neke sitnice i mizerne stvari. Bilo mi je užasno teško, tamo sam provela 11 godina, ona me je omalovažavala na svaki način - pričala je Kemezova u ispovesti, a Srbija je plakala dok je slušala tešku priču ove mlade devojke, koja je poručila da želi da ostane jaka zbog dece iz doma, koja će se jednog dana ugledati na nju.

Priznala da je bila maloletna prostitutka

Mina Vrbaški proživela je ranu mladost kakvu nijedna devojka ne bi poželela. Ona je priznala da je prvi put dobila novac za seksualne usluge koje je pružila sa svega 16 godina, a bilo je i izuzetno neprijatnih situacija kada je bila zlostavljana.

Republika

Foto: printscreen

Mina Vrbaški priznala da je bila maloletna prostitutka

- To su bili najgori dani u mom životu. Jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati, nisam uopšte mogla da izađem iz tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume koje trenutno imam. Skoro sam bila bespomoćna, nisam znala kako da se izborim s tim. Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu... Ali, eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - pričala je Mina, tvrdeći da su dani kada se bavila prostitucijom daleko iza nje.

Bivši dečko joj slomio nos i rebra

Aktuelna zadrugarka Irma Sejranić od cimera u "Zadruzi 5" krije mračnu priču, koju je podelila s javnošću dok je boravila u drugom rijalitiju. Ona je tada govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla.

- To je nešto o čemu ne volim da pričam, ali ipak sam smogla snage. Bivši dečko mi je slomio nos, rebra, tukao me je na spavanju jer je sanjao da ga varam, držao me je zarobljenu u sobi, čupao mi kosu, vukao po podu. Nisam smela da se čujem s mamom i tatom - priznala je Irma kroz suze i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irmu Sejranić pretukao momak

- Još uvek ne mogu da isteram pravdu i to me ubija. Borim se s traumama, želim da krenem napred, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru. Čak je izmislio da sam spavala s njegovim ocem!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading