RIALDA NAKON RASKIDA SA KENANOM BESNA NA MUŠKARCE: Sve je iluzija, nemam oslonac, SVI SU ISTI!

Autor:

Zadruga

25.09.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Rialda Karahasanović bila je gost u emisiji kod Sanje Marinković i tom prilikom govorila o muškarcima sa kojima se susreće i sa kojima najčešće završava, a onda se razočara u njih.

Republika

Foto: PINK TV/printscreen

Rialda Karahasanović o muškarcima

Bivša zadrugarka Rialda Karahasanović bila je gost ove subote u emisiji ''Magazin In'' koju vodi Sanja Marinković, a govorila je o muškarcima koji se konstantno ''lepe'' za nju.

Rialda je rekla kako nekada previše idealizujemo partnera, a onda se razočaramo, te priznala da se i njoj to dešava.

- Nekada malo previše idealizujemo partnera, a zapravo se na kraju ispostavi da je bila iluzija – rekla je bivša zadrugarka, pa dodala:

Republika

Foto: PINK TV/printscreen

Rialda Karahasanović otkrila kakvi se muškarci ''lepe'' za nju

- Ja često kažem: "Zašto se baš ovakvi lepe za mene?" Uvek ima taj neki isti sindrom, neki šablon, i ja kažem: "Je l' moguće da je apsolutno svaki isti?" Nemam adekvatan oslanac, u suštini ja sam uvek ta koja mora da bude mama, tata, psihijatar, i tako dalje.

Republika

Foto: PINK TV/printscreen

Rialda Karahasanović ne krije da se često razočara u muškarce

- Obično krenem da psujem sebi sve po spisku. Sve! Često kažem: "To je to", i onda napravim tu idealogiju, isplaniram nam sve, i letovanje i zimovanje, život, pa i kako će nam se zvati deca, i onda u jednom momentu skontam: "Okej, dobila sam isto..." Sve krene da dolazi na površinu – zaključila je Rialda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading