STANIJA SE SKINULA: Starleti ispale grudi kad je zaigrala, ZADRUGARIMA POZLILO OD VRELOG PRIZORA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.09.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević poznata je po provokativnim kombinacijama, skinula se u minijaturni bikini i zapalila Zadrugu!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija je poznata po svom oskudnom odevanju!

 

Stanija Dobrojević poznata je po svom oskudnom odevanju godinama unazad, a ovaj put otišla je korak dalje i nasred Imaginarijuma zaigrala u izazovnom bikiniju.

Ona je postala učesnica "Zadruge" i svaki dan diže muškarcima pritisak vrelim izdanjima. Ovaj put ustala je i odmah obukla bikini kakav nisu nosile ni starlete iz prethodnih sezona. Staniji su se potpuno videle grudi, ali i zadnjica preko koje je imala samo tračicu.

Republika

Foto: instagram printscreen

Stanija se skinula, ispale su joj grudi koje su prekrivale samo tračice!

 

Dinu Dizdareviću nije bilo dobro kada je video kako Stanija igra, pa se bez blama zagledao u njeno bujno poprsje, a ostalima su ispale vilice kad su videli njeno isklesano telo.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod:

Kko se spekulisalo, Stanija je u rijaliti odlučila da uđe samo na mesec dana, a za to vreme koje će provesti u Šimanovcima će uzeti ozbiljnu svotu novca.

Republika

Foto: E-Stock

Stanija i Marko Marković imaju poverenja jedno u drugo!

 

- Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi. Možda se desi da nakon nekog vreme opet uđe, ali će ona ostati tu do oktobra, eto mesec dana i onda će izaći napolje, pa će videti šta će i kako će dalje - rekao je izvor za domaće medije, a piše se i o cifri od 50.000 evra, a prenosi Espreso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading