MILJANA KULIĆ PRIZNALA DA JE PRODALA PROFIL: Konačno otkrila zašto je obmanula narod, A EVO ZA KOGA JE SPREMILA TUŽBU!

Autor: Republika

Zadruga

25.09.2021

13:33

Miljana Kulić je priznala da je obmanula narod, te da je profil prodala jer joj je Zola sav novac potrošio!

Republika.rs

Miljana Kulić priznala da je obmanula narod!

Miljana Kulić našla se u epicentru skandala zbog svog Instagram profila, koji je prodala vlasnicima jednog butika.

Novi vlasnik otkrio je da je profil kupio od Miljane, za šta je priložio i jasne dokaze u vidu uplatnice, navodeći da je Kulićeva laže da je hakovan.

Miljana je sada konačno otkrila zbog čega je prodala svoj Instagram profil, te zašto je pokušala da obmane narod laćnim informacijama:

- Ja sam profil prodala, rekli su istinu. Bila sam u Doboju kod Zole 3.09. i ponestalo nam je para, jer je on sve potrošio. Zvala sam mamu da mi pošalje još para, ali ona nije htela jer mi je dala dovoljno novca kad sam pošla - započinje priču Miljana za beogradske medije i nastavlja:

youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana je otkrila da je istina da je prodala profil!

 

- Ta žena mi je uplatila novac, ali je narednih 15 dana sa tog profila pisala i lažno se predstavljala. Profil je i dalje bio pod mojim imenom, a ona i njen muž su slali poruke za saradnju drugim firmama i na konto mog imena hteli da naplaćuju reklame. Ja da sam to htela, reklamirala bih i zaradjivala, ne bih prodala profil. Ja necu da se blamiram da reklamiram neke slotove i gluposti - objašnjava Kulićeva, a piše Alo.

Onda se osvrnula na to zašto je rekla da je profil hakovan, kada je vlasnik objasnio da je njeno ime ostalo dok se ne skine verifikacija sa naloga, jer je takva procedura, Miljana kaže:

Republika.rs

Miljana Kulić tvrdi su novi vlasnici morali da obaveste da to više nije njen profil, jer su joj time narušili privatnost!

 

- Jeste, verifikacija je u pitanju, ali onda je trebalo da svakom napišu da to više nije Miljanin profil, nego da su oni kupili za potrebe butika, a ne da se lažno predstavljaju.

Povodom audio-snimaka i poruka koje je novi vlasnik Instagrama dao u javnost, a u kojima su dokazi da je posudjivala novac od Filipa Cara i Aleksandre Subotić, Kulićeva najavljuje tužbu i otkriva:

- To je ugrožavanje i narušavanje privatnosti, za to će da dobiju tužbu! Nije tajna da sam ja pozajmljivala novac od Cara, a zajmila sam i ja njemu. Od Aleksandre sam trazila, ona nije imala. Ja nikome nisam dužna, sve sam dugove vratila od unapred uzetog honorara za Zadrugu. Dužna sam Caru još tih 700 evra, jer nisam stigla da mu vratim. On je otišao u Novi Sad tad sa Majom, ja u Doboj kod Zole, pa sam otišla u Crnu Goru i nisam mu vratila, ali vratiću mu nakon Zadruge - zaključila je Miljana.

youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Zbog celokupne situacije Miljana  je najvila tužbu!

 

S obzirom na to da je u planu da uđe ponovo u rijaliti, Kulićeva je otkrila da zbog zdravstvenog stanja neće ovog vikenda ući ponovo u Zadrugu.

- Morala sam da uradim analize, nisam dobro. Krvna slika mi je dobra, ali kašljem mnogo i zapušen mi je nos, tako da u Zadrugu ulazim sledeće subote - objasnila je.

 

Komentari (1)

Loading
psihijatar

25.09.2021 19:26

Budale se ne seju, same niču....