MARKO ĐEDOVIĆ DAO SVOJ SUD O "ĐAVOLU U MANTIJI": Ne može se nazvati sveštenikom neko ko ide redom I DIRA SVAKU ŽENSKU POZADINU!

Autor: Republika

Zadruga

25.09.2021

12:44

Marko Đedović je gostovao u emisiji "Novo jutro" kod Jovane Jeremić te je progovorio o svešteniku predatoru!

republiaka.rs

Marko Đedović dao svoj sud o slučaju silovane Viktorije Mitrović

 

Tema "Novog jutra" kod Jovane Jeremić je bilo otkriće jezivog silovanja Viktorije Mitrović, učesnice Zadruge od strane sveštenika pedofila.

Novinar i bivši zadrugar Marko Đedović je gostovao kod Jovane Jeremić gde je otkrio svoje mišljenje o "Đavolu u mantiji" koji je već danima tema medija.

youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Slučaj silovanja Viktorije Mitrović je bila tema jutarnjeg programa!

 

- - Da se o ovome govorilo, Viktorija ne bi ćutala tako dugo. On je bio njen nastavnik veronauke. Ona je sa 12 godina došla da pomogne da nešto raspremi i očisti i doživela je takvu monstruoznost.Ne može se nazvati popom neko ko ide redom i lupa po du*petu svaku ženu na koju naleti- izjavio je Marko Đedović, gošća iz studija se nadovezala kako je Viktorija zapravo imala nesređen život bez roditelja, te da su takve osobe lak plen za predatore:

- Ona ima nesređen život, živela je sa ocem koji ima problem sa zakonom, majka se preudala, živela je kod tetke koja kad je dobila decu ostavila, bila je osuđena na babu i dedu, a takve osobe su lak plen za predatore. Ona se sad vrlo ružno ponaša jer se sa njom nije radilo na vreme.

Svoje mišljenje o gnusnom činu  izneli su i teolog Miloš Stojković i savetnik za istragu i bezbednost Stevan Đokić:

republika.rs/printscreen twiter

Teolog Miloš Stojković je oštro osudio gnusan čin nad Viktorijom Mitrović!

 

- To je za svaku osudu. Taj sveštenik nije lice i naličje pravoslavne vere. Pedofila ima svuda, ne bi trebalo da crkvu i veru gledamo kroz prizmu ovoga. Ovo jeste za svaku osudu, pravosudni organi su rekli svoje. Nemojte da zbog jednog lošeg primera ne verujemo u Boga i crkvu - rekao je teolog Miloš Stojković.

- Pedofilije ima u svakoj profesiji. Ona se najviše krije. Mi se zalažemo za javni registar pedofila. Moramo da kažemo da roditleji moraju da obrate pažnju na svoju decu. Ja se lično zalažem za smrtnu kaznu za pedofile. Nemojte misliti da njoj on nije promenio život od tog trenutka - rekao je Stevan Đokić, savetnik za istragu i bezbednost.

 

Komentari (0)

Loading