MAJA ZAPENILA OD BESA, ZBOG CARA I SANDRE: Marinkovićeva oplela paljbu po njima, pa poručila: Ta devojka mu je na dohvat ruke!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je konačno razvezala jezik i otkrila njeno mišljenje o Filipu Caru, a dotkla se i Sandre Čaprić!

 

Republika

Foto: pink.rs

Maja Marinković na gostovanju u emisiji

Maja Marinković večerašnja je gošća emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji, a tim povodom je otkrila kako se oseća povodom Filipove javne prevare sa Sandrom Čaprić, te iz tog razloga, zadrugarka nije štedela reči na njima.

Pročitala sam sve i moramo da ustanovimo da je on ostavljen još pre neki dan. Mi smo imali neki dogovor koij on nije ispoštovao. Čim je on prešao tu distancu i poljubio se sa Sandrom, ako se tako devojka uopšte zove... Eto koliko me on voli i koliko je ispoštovao dogovor - rekla je Maja i dodala:

Devojka mu je na dohvat ruke, on je po prirodi ženskaroš, ali onda se ne obavezuješ prema drugoj osobi i ne pričaš kako je voliš. On kao da je jedva dočekao. Ne razmišljam o tome da li ću da brišem slike sa njim. To je najmanje bitna stavka. Mi smo se spojili totalno spontano, nismo planirali da ćemo se vezati tako obostrano. Kad je on ušao, mi smo se dogovorili da ćemo poštovati jedno drugo. On to nije ispoštovao - poručila je Marinkovićeva, onda prozvala Sandru.

- Sandra je samo jedna u nizu, kod mene je završio za sva vremena. Naravno da se sviđaju jedno drugom, nisam čula da je nešto mnogo popularna, ima jednu pesmu za koju ja znam - rekla je Maja u emisiji ''Pitam za druga''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading