ĐEDOVIĆ I ZORICA SPREMNI ZA ZADRUGU: Bela kuća se trese, Marko dobio 5.000 EVRA MESEČNO da pomrsi konce!

Autor: Republika

Zadruga

24.09.2021

22:18

Marko Đedović i Zorica Marković ulaze u ''Zadrugu 5'', za pozamašne sume novca, a zadrugarima neće biti prijatno kada ih budu ugledali na vratima Bele kuće.

republika.rs/printscreen/youtube

Zorica Marković i Marko Đedović ulaze u Zadrugu

Pevačica Zorica Marković i novinar Marko Đedović vraćaju se na ''mesto zločina''  te će od oktobra njihovi fanovi ponovo imati priliku da ih gledaju na malim ekranima, od oktobra, prenosi Kurir.

republiaka.rs

Marko Đedović ulazi u ''Zadrugu'' za 5.000 evra

Kako se navodi, njih dvoje su debelo dobili kako bi se pridružili ostalim ukućanima, te je Marko navodno dogovorio 5.000 evra mesečno, a ni pevačica nije ugovorila nista manje.

Njih dvoje su jedni od glavnih igrača rijalitija koji raspolažu informacijama o svakom ukućaninu, a ne libe se ni da ustanu za crnim stolom i svakome u lice kažu šta imaju, te zbog toga imaju i veliki broj suparnika u Beloj kući.

Republika.rs

Zorica Marković spremna je da u Beloj kući pomrsi konce

Zorica je poznaka kao neko ko sve odmah uoči i itekako ume da pomrsni konce svima, dok je Đedović taj koji bez dlake na jeziku svakome ''saspe'' u lice šta ima. Zasigurno je da će ovo za trenutne ukućane biti pravi šok i da im neće biti ni malo svejedno kada ih budu ugledali na vratima Bele kuće.

 

Komentari (0)

Loading