ĐEDOVIĆ I ZORICA SPREMNI ZA ZADRUGU: Bela kuća se trese, Marko dobio 5.000 EVRA MESEČNO da pomrsi konce!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Zorica Marković ulaze u ''Zadrugu 5'', za pozamašne sume novca, a zadrugarima neće biti prijatno kada ih budu ugledali na vratima Bele kuće.

Republika

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Zorica Marković i Marko Đedović ulaze u Zadrugu

Pevačica Zorica Marković i novinar Marko Đedović vraćaju se na ''mesto zločina''  te će od oktobra njihovi fanovi ponovo imati priliku da ih gledaju na malim ekranima, od oktobra, prenosi Kurir.

Republika

Foto: republiaka.rs

Marko Đedović ulazi u ''Zadrugu'' za 5.000 evra

Kako se navodi, njih dvoje su debelo dobili kako bi se pridružili ostalim ukućanima, te je Marko navodno dogovorio 5.000 evra mesečno, a ni pevačica nije ugovorila nista manje.

Njih dvoje su jedni od glavnih igrača rijalitija koji raspolažu informacijama o svakom ukućaninu, a ne libe se ni da ustanu za crnim stolom i svakome u lice kažu šta imaju, te zbog toga imaju i veliki broj suparnika u Beloj kući.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković spremna je da u Beloj kući pomrsi konce

Zorica je poznaka kao neko ko sve odmah uoči i itekako ume da pomrsni konce svima, dok je Đedović taj koji bez dlake na jeziku svakome ''saspe'' u lice šta ima. Zasigurno je da će ovo za trenutne ukućane biti pravi šok i da im neće biti ni malo svejedno kada ih budu ugledali na vratima Bele kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading