MAJA SE OGLASILA PRVI PUT, NAKON ŠTO JE CAR RASKINUO SA NJOM! Marinkovićeva KONAČNO prokomentarisala njihov odnos, kao i njegovu PREVARU!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se konačno oglasila, i otkrila da je njen i Filipov odnos odavno završen

Republika

Foto: printskreen/pink TV

Maja okončala vezu sa Filipom

Filip Car, je danas pred milionskim auditorijumom, stavio tačku na njegov odnos sa Majom Marinković. Zadrugar je nekoliko dana, pokazivao impatije prema Sandri Čaprić, međutim, u poslednjih nekoliko dana, oni su svoj odnos učvrstili, te je Car nakon toga, odlučio da prekine njegovu vezu sa Majom, i to pred kamerama javno. 

Mnogi su se pitali, kada će se poznata zadrgarka, oglasiti povodom celog haosa koji jr nastao na imanju, a ona je konačno odlučila da to uradi, i tako stavi tačku na spekulacije o njihovom odnosu.

- Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ga maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. On je ostavljen već kad sam dala izjavu obzirom na to da me nije ispoštovao za neke stvari. Nikoga neću blatiti, i previše sam pravila od nebitnih bitne. Totalno sam opuštena jer znam da sam bila ispravna sto posto - odgovorila je Marinkovićeva za Pink i dodala:

- Tako što on nije ispoštovao neke stvari za koje smo se dogovorili, neka mu je na čast. On je pokazao da mu nije stalo do mene dok je uradio takve stvari. On najbolje pokazuje kakav je on i koliko je lojalan u tim odnosima - završila je Maja.

Ostaje da vidimo kako će Car reagovati, kada čuje da je i Maja stavila tačku na njihov odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading