NAPUSTILA BELU KUĆU! Sandri Čaprić POZLILO, momenatalni PREKID programa!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je nastao haos u Beloj Kući,t e je iz tog razloga Sandra Čaprić, napustila imanje i počela da plače i jeca, a zadrugari su je tešili

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Čaprić na početku Zadruge 5

Filip Car je danas u emisiji "Gledanje snimaka", javno raskinuo sa Majom Marinković, i konačno progovorio o njegovom nedefenisanom odnosu sa Majom. To je izazvalo haos u Beloj Kući, te je iz tog razloga Sandra Čaprić, napustila imanje i počela da plače i jeca, a zadrugari su je tešili, međutim, bilo je i onih koji su joj uputili, ne baš tako lepe reči.

- Čim se pokrene ova tema, meni se plače. Teško mi je, razdražljiva sam. Krivo mi je na neki način, teško mi je, puca mi sve na emociju - govorila je Sandra.

- Nemoj samo sebe da izdvajaš i da se upoređuješ sa nekim drugim i govoriš da ti ne bi nešto, možda budeš gora nego Maja - govorila je Dalila.

- Ja znam sebe. Najbolje je da stavim tačku na sve. Neću da rušim njega, i njemu je teško - pričala je Čaprićeva.

Foto: printscreen

Sandru Čaprić zadrugari teše

- Pustite malo vremena da prođe, nastavite da se družite, biće mu lakše kad prođe vreme - savetovao je Fran.

- Ja sam jutros rekla da je najbolje da se razdvojimo. Nisam svoja uopšte - govorila je Sandra.

- Moraš da znaš šta ti nosi ovo. Ako ćeš odmah sad da klekneš, poludećeš - dodao je Mensur Ajdarpašić.

- Koliko god sad pričala da nećeš da budeš kao Maja, možeš gore stvari da radiš. Ti se u ovoj situaciji nudiš zauzetom muškarcu. Car je predstavio kao da je voli, naziva je Lemurom. Ovo što je Mića rekao sve... - istakla je Dalila.

Ostaje da vidimo kako će se odigrati dalje situacija između novopečenih golubčića, sudeći po Filipovoj istoriji menjanja devojaka na imanju u Šimanovcima, mnogi im prognoziraju da neće biti dugog veka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading