ZGRNULI SILNE PARE PA ISKEŠIRALI ZA NEKRETNINE: Rijaliti učesnici višemesečnim skandalima do krova nad glavom!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni rijaliti učesnici svojim višemesečnim prikazivanjem života javnosti i brojnim skandalima koje prave uspeli su da zarade pozamašne sume novca i sebi obezbedili krov nad glavom.

Republika

Foto: Youtube/Paparazzo Lov // DNK, ST/A. Nalbantjan

Luna i Marko kupili stan na Bežanijskoj kosi

Rijaliti formati su u Srbiji veoma zastupljeni i gledani, a učesnici istih svojim postupcima mogu da zarade ozbiljne sume novca, a kojima većina naroda može samo da sanja. Ipak, da bi došli do pozamašne svote, moraju mnogo toga i da urade, te neretko svoje živote daju kao na tacni, otkrivaju svoju privatnost, svađaju se, varaju i sve ono što će im napuniti džepove, a nekada za sve to mogu da zarade i do 4.000 evra na nedeljnom nivou, te su neki od njih koji su tako dobro i prošli, novac ulagali u nekretnine i obezbedili sebi krov nad glavom, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar iskeširala je 120.000 evra za stan

Jedna od onih koji su pametno investirali jeste pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'', Kristina Kija Kockar koja je po izlasku iz  rijalitija iskeširala stan u vrednosti od 120.000 evra, a prošle godine je sebe častila još jednim stanom, za koji su mnogi u prvi mah pomislili da je kupila majci Nadici.

- Nisam mami kupila stan. Kupila sam još jedan stan, ali po njenom ukusu. To je stan koji sam kupila od svoje usteđevine, kao investiciju, jer ja već imam svoj stan. A ona će sama da raspolaže svojim honorarom koji bude dobila, sa kojim ja nemam veze - izjavila je Kija tada.

Po izlasku iz druge sezone rijalitija ''Zadruga'' Luna Đogani je od majke Anabele dobila ključ u ruke od nekretnine na Novom Beogradu, a ona nije krija sreću koju je tada osećala, te je izjavila da ne može da veruje da sa 23 godine ima svoj stan mukom zarađen.

Republika

Foto: instagram/ luna_djogani

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su još jedan stan na Bežanijskoj kosi

Međutim, ona i njen suprug Marko Miljković odlučili su se da ulože u još jednu nekretninu, te su kupili stan na Bežanijskoj kosi u koji se sele u novemrbu, a za ovu investiciju se spekulisalo da su im fanovi dali novac, što su oni oštro demantovali rekavši da su podigli kredit kako bi otplatili stan.

Lepi Mića je najgledaniji rijaliti igrač na malim ekranima, a svoju zaradu je uložio u kupovinu vikendice, kako je rekao po želji ćerke Sare.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića ispunio je ćerkinu želju i kupio vikendicu u Sremu

- To je bila želja ćerke Sare, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.

Ivan Gavrilović u rijalitiju je prevario svoju suprugu sa trideset godina mlađom Miljanom Bogdanović, sa kojom je kupio na Zlatiboru stan.

Republika

Foto: Republika

Ivan Gavrilović sa ljubavnicom Miljanom kupio je stan na Zlatiboru

- Zbog posla moram da budem u Beogradu, ali mi smo odlučili da ipak kupimo stan na Zlatiboru, što smo i uradili. Tamo ćemo živeti, a ja ću u Beograd dolaziti često, kad god budem imao obaveza - rekao je.

Drugoplasirana učesnica četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'' Milica Kemez dobila je montažnu kuću kao nagradu, čime je uspela da sebi obezbedi krov nad glavom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Kemez dobila je montažnu kuću kao nagradu nakon ''Zadruge 2''

- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metra kvadratna, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Angela

24.09.2021 20:36

Dalí janjus Jos voli maju?