MILJANA DUGUJE 700 EVRA FILIPU CARU: Kulićeva tražila Aleksandri Subotić pare na KAMATU da se reši ZELENAŠA!

Autor: Republika

Zadruga

24.09.2021

18:45

Miljana Kulić objavila je na svom novom Instagram profilu da joj je isti hakovan, a onda su isplivali dokazi da je zapravo prodala svoj profil jer kako novi vlasnik navodi duguje pare zelenašima, Filipu Caru i Aleksandri Subotić.

printscreen/TVHappy

Miljana Kulić duguje Filipu Caru i Aleksandri Subotić novac

Miljana Kulić obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da joj je Instagram profil hakovan, da bi se ispostavilo da je ona isti prodala, a nove vlasnike profila optužila da su ga hakovali. Nakon dokaza koji su isplivali nakon njene priče o hakerima, da je zapravo prodala svoj profil, a da je novi vlasnik uredno isti i platio, odlučio je da obelodani detalje iz prepiski koje je našao na Miljaninom profilu, prenosi Telegraf.

instagram.com

Dokaz da je novi vlasnik Instagram profila uplatio novac

Naime, on je rekao da Miljana duguje novac zelenašima, kao i zadrugarima Filipu Caru i Aleksandri Subotić.

- Nisam imao nameru da razotkrivam čime se sve bavila i sa kakvim ljudima je u kontaktu, ali ona me je na to naterala svojim ponašanjem - rekao je novi vlasnik profila.

Republika.rs

Miljana Kulić tražila od Aleksandre Subotić novac an zajam

On je naveo i da postoje dokazi u vodu audio zapisa i pisanih poruka, a u kojima Kulićeva traži novac na zajam.

- Od Filipa Cara uzela je 700 evra, pa je on jurio da mu vrati. Od Aleksandre Subotić je tražila novac na kamatu, pa kad je ova odbila, onda ju je pitala da je poveže sa kamatašima. Duguje i nekim zelenašima iz Niša, juri ljude za hiljadu dinara, strašno - objasnio je on, a onda i dostavio audio-snimke i poruke koji dokazuju njegovu priču.

- Ne tvoj suprug, pošto je na poslovnom putu, nego da mi daš kontakt nekog u Beogradu, za koga znaš da ima novac. Nije problem, potpisaću ugovor i 15. kad dobijem novac častiću ga 500 evra - rekla je Kulićeva u dopisivanju sa Aleksandrom Subotić.

printscreen/RTVPink

Filipu Caru Miljana duguje 700 evra

Takođe postoje i snimci u kojima Filip Car traži Miljani novac nazad, a kako je rekao radi se o svoti od 700 evra.

- Miljana, odgovori mi, ne razumem te, je l' imaš novca da mi vratiš ili nemaš? Dao sam ti pare da ne zalažeš telefon i da ne uzimaš od kamataša, i ti mi ovo napraviš. Meni isto novci trebaju, to su moji novci. Ja nisam neko ko će te davati u novine i govoriti kakva si ti ispala. Pomogao sam ti kada ti je trebalo pomoći. Da li mi možeš vratiti moj novac? Ni više, ni manje, nego 700 evra, koliko sam ti dao - rekao je Car.

 

Komentari (1)

Loading
Nada

25.09.2021 08:54

Filip Car nema ni dinara. Sve je izgubio na kazne. Nije mogao da joj pozajmi.