PROBLEMI U LJUBAVNOM GNEZDU! Dalila i Dejan u svađi zbog Frana i Magdalene: PRISTAJEM DA BUDEM NAJGORA, NOSIM TO BREME! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.09.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević bili su prvi kojima je pušten video snimak, na kom se vidi da pričaju sa Saletom Luksom o svom odnosu, a onda se se posvađali oko Frana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević se posvađali zbog Frana

Počela je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi Ivana Šopić, a prvi video klip pušten je da Dejana i Dalilu, njihov razgovor sa Saletom Luksom.

Naime, njih dvoje su pričali o svom odnosu, a Dalila je svog supruga optužila za prebacivanje krivice na nju kako bi sebe opravdao.

- Zamerio si Dalili što je rekla da je Fran bebast, kako Dalila kaže, da bi oprao sebe od Magdalene. I prebacivao si joj nešto iz prošlosti, što je Milan video kako pišeš na stolu - rekla je Ivana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević zamerio Dalili komentarisanje Frana

- To je takva glupost, samo mi je jednom to u životu prebacio, to je totalna nebuloza. Sinoć mi je vodom napisao tu reč na stolu. Ispala je glupost, on je meni prebacio što je Filip Car rekao da sam ja najlepša u kući. Ja sam rekla da znam da je to Car rekao, a on me je pitao kako ja to znam i što mu nisam rekla... - počela je Dalila.

- Zamisli da je meni stiglo pitanje za Cara, a ja ne znam da se to desilo. Da je obrnuto, ona bi stavila zmijske zube i ugrizla bi me za vrat. Hvala Bogu i treba da je hvale, ja sam je izabrao i ponosan sam na to - dodao je Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić podržao Dejana Dragojevića

- Nije rekao da mu smeta to što je neko hvali, nego što mu nije prenela. Bilo bi i tebi krivo da je obratna situacija - dobacio je Stefan Karić.

- Bila bi Vampirica, a ja Kiki - kroz smeh je rekao Dejan.

- Ne bih. A ovo za Magdalenu, bilo mi je krivo, ja uvek znam da druge komentarišem, a kad dođe moja situacija, ne znam. Bilo mi je glupo. I ja odmah kažem, neću mu prenositi stvari. I to za Frana kako mi je prebacio, da sam rekla da je bebast - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević prebacio Dalili što je rekla da je Fran bebast

- Ne, ja sve ovde tumačim šta se priča. Kad je Fran imao raspravu i dobacio to, ja sam to osetio kao malo peckanje. Ja sam to doživeo kao što jeste - pričao je Dragojević.

- Ja sam tu peckao Dalilu, jer je mene ona za Mateju. Ja sam rekao da sam bio u šoku kad je Mateja nazvao Anđelu Tarom, onda je Dalila ustala i rekla: "Vidi šta ti radiš sad". Ja sam joj samo vratio - ustao je Fran.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Fran Pujas priznao da ''pecka'' Dalilu Dragojević

- Evo, ja ću pristati da ja budem najgora, nosim to breme uvek, neće mi biti teško da to prihvatim. I ja nisam osoba koja će da prenosi Dejanu kad me neko pohvali - rekla je Dalila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading