NOVA LJUBAV NA POMOLU: Filip Car PRELOMIO, pao RASKID sa Majom!

Autor:

Zadruga

24.09.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su imali predikcije da će odnos Maje Marinković i filipa Cara biti kratkog veka

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Filip Car otvorio dušu o odnosu sa Majom Marinković

Filip Car je od početka finalne sezone Zadruge 5 u žiži javnosti, najviše zbog njegovog odnosa sa Majom, koji su baš malo pre početka rijalitija obelodanili. Mnogi su imali predikcije da će njihova veza biti kratkog roka, ali sa obzirom na trenutna dešavanja u njihovim emotivnim životima, može se reći da su bili upravu. 

Naredni klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Filipa Cara i Frana Pujasa o Maji Marinković i Sandri Čaprić. Car je u tom klipu Franu priznao da smatra da je došlo do kraja njegove emotivne veze sa Majom, jer kako kaže misli da je ona krenula dalje.

Maja je meni rekla da će biti ogledalo mog ponašanja. Do rođendana je sve bilo okej. To mi je napisao i naš zajednički prijatelj, da je sve super sa njom. Rekla mi je da će biti okej ako ja budem okej. Ona tako funkcioniše, ja tako funkcionišem, mnogo nas tako funkcioniše. Normalno, ima pravo. Ta priča sa Majom je sad već iza mene. Valjda je tako trebalo da bude. Ušli smo neispravno u odnos. Desilo se to kroz prijateljstvo Janjuša i mene da nisam bio ispravan. sad sam ispravo neispravan i prema Maji. Nisam zadovoljan. Ta veza ne bi imala budućnost. Loše je krenuo taj odnos. Ja sam isto težak kao partner. Ljubomoran, težak... Umesto da sam stekao još više poverenja posle rođendana i da sam krenuo da se ponašam još bolje, ja sam krenuo još gore. Ona je sigurno napolju krenula to. Ja znam Maju, znam je kao otvorenu knjigu, znam šta misli, šta radi. Sve je bilo super dok nam odnos nije postao kao njen i Janjušev. Identičan. Postala je jako posesivna i ljubomorna, možda i ja, sve je krenulo nakrivo. Ja nisam ravnodušan prema njoj, ali hteo sam da ispadnem fer i korektan. Život ide dalje. Sto puta sam us*o, sto odnosa sam uništio i boljih i kvalitetnijih... - rekao je Car.

Sigurno da Maji nije bilo svejedno da gleda Filipa dok je u prisnom odnosu sa Sandrom, ali ona se povodom celog tog haosa nije oglašaavala

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading