TAKI MARINKOVIĆ PREKINUO SVAKI KONTAKT SA MAJOM: Ovaj put joj nisam ja sponzorisao silikone, SAMA IH JE PLATILA, NEKA RADI ŠTA POŽELI!

Autor: Republika

Zadruga

24.09.2021

15:48

Taki Marinkovič prekinuo kontakt sa Majom Marinkovič, otkrio da joj nije on platio silikone!

republika.rs/printscreen/youtube

Taki Marinković i Maja Marinković su u lošim odnosima!

 

Taki Marinković otkrio je da nije u dobrim odnosima sa ćerkom Majom i da više ne želi javno da govori o njoj.

Taki precrtao Maju!

Naime, Taki je priznao da mu je Maja zamerila što ju je javno kritikovao, pa se osvrnuo na nesuglasice koje je imao sa novom devojkom i otkrio da li će ući u „Zadrugu 5”.

– Više ne smem da pričam o Maji, a i nismo u dobrim odnosima. Ljuti se na mene jer u javnosti komentarišem nju i njene izbore, smeta joj i to što često upućujem kritike na njen račun. Prebacuje mi što govorim o njoj i ne želi više da se njeno ime spominje u javnosti. Ja ću je ispoštovati, uopšte neću zalaziti u detalje, ali mogu samo da kažem da nismo u dobrim odnosima rekao je Taki za Blic i istakao da ovoga puta on nije finansirao Majine estetske korekcije:

– Maja je ugradila silikone i ja sam je podržao u tome. Neka radi šta poželi. Sama je sve platila, ja je ovog puta nisam sponzorisao. Ona odlično zarađuje. Kako unutar rijalitija, tako i u spoljnom svetu. Svoj novac može da troši na šta god poželi. Koliko sam razumeo razlog nove operacije je u tome što je nastala komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu i jedino rešenje su bili novi – priča Marinković i za kraj otkriva da li će sa devojkom ući u rijaliti:

– Dunja i ja ulazimo zajedno u “Zadrugu 5”. Videćemo još kada će se to tačno odigrati, ali spremni smo da zaigramo rijaliti. Pokazaću unutra svim takmičarima ko je Taki i sigurno ću se istaći. Neka se gledaoci spreme, uskoro će početi šou program – zaključio je Taki za pomenuti

Komentari (0)

Loading