MILJANA UHVAĆENA U LAŽI, PRODALA INSTAGRAM ZA 850 EVRA: Isplivala PREPISKA kao dokaz da Kulićeva obmanjuje narod! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

24.09.2021

12:40

Miljana Kulić oglasila se nakon što su je osudili da je prodala profil na Instagramu za vrtoglavih 850 evra.

youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić objavila prepisku sa hakerima

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je bila prinuđena da otvori novi profil na Instagramu, jer joj je stari hakovan, kako je tvrdila. Ona je svoje pratioce navela da Instagram profil otprate, no sada se pojavio dokaz da je Kulićeva sve slagala, te da je navodono svoj profil prodala za vrtoglavih 850 evra. 

Na Instagramu profil za koji je Miljana tvrdila da je hakovan, objavio je validan dokaz u vidu potvrde da je od nje kupljen nalog, te da je novac uredno prebačen na njen račun. 

instagram.com

Miljana Kulić prodala profil za 850 evra

 

- Profil je kupljen i novac je regularno uplaćen njoj - pisalo je između ostalog na Miljaninom navodno starom profilu uz priloženu uplatnicu.

Potom se pojavila i prepiska, u kojoj se vidi da Miljana sama potencira na tome da što pre proda nalog na Instagramu, što možete videti u fotografiji ispod. 

instagram.com

Miljana Kulić želi da proda profil na Instagramu za novac

- Jel ćeš da kupuješ ili da ga prodam - napisala je navodno Miljana, a onda je usledio odgovor:

- Mixi ja ću sutra imati svu lovu, ako možeš do sutra da sačekaš za sve, onda ok. Ako ne, onda možeš tom čoveku što je hteo pre mene - napisala je navodno osoba koja je planirala tada da kupi profil.

Nakon cele drame, oglasila se i lično Miljana Kulić, koja je istakla da je sve varka i da joj hakeri smeštaju igranku.

instagram.com

Miljana Kulić objavila dokaz o prodaji Instagrama

 

- Problem je u tome što je gospođa do danas koristila moje ime i verifikaciju predstavljavši se kao ja. Mogla je da promeni naziv profila kao što je to danas uradila. Zato sam to i napisala - rekla je Miljana, a potom objavila i prepisku.

 

Komentari (1)

Loading
Duksi

25.09.2021 16:49

Miljana sve laže. Milion puta je slagala i pri tome se smejala kao neko dete.