PROCURILA INTIMNA FOTKA POSLE AKCIJE MAJE I CARA: Takijeva ćerka pokazala znanje u krevetu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Filip Car pre početka rijalitija ,,Zadruga 5" uplovili su u ljubavnu romansu, no, to je presekla pevačica Sandre Čaprić, a sad je isplivala na površinu njihova fotka iz kreveta.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Isplivala vrela fotka Maje Marinković i FIlipa Cara

 

Bivša zadrugarka Maja Marinković odlučila je da definitivno stavi tačku na odnos sa Filipom Carem, nakon što se on prepustio nežnostima pevačice Sandre Čaprić, sa kojom uživa u izolaciji tokom ove nedelje. 

Maja je pre nekoliko dana imala gostovanje u emisiji ,,Amidži šou" gde je javno progovorila o abortusu deteta koje je napravila tokom odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Maja nije krila da ju je to skroz promenilo, ali da se u tom trenutku našao Filip koji joj je pružio rame za plakanje i utehu, te su uplovili u ljubavnu romansu.

Republika

Foto: printskreen/pink TV, Republika.rs

Maja Marinković raskinula sa Filipom Carem zbog Sandre Čaprić

 

Međutim, od kada je počela ,,Zadruga 5" Maja pomno prati svaki Carev korak, pa joj se nije svidelo to što se on opustio u odnosu sa Sandrom. No, dok ne budu zvanično potvrdili vezu, Maja se i dalje nada da će uspeti samo spominjanjem njenog imena da rasturi njihov odnos.

No, dok Marinkovićeva ne bude odradila svoj deo posla, u kom je stručna, na Instagramu se pojavila fotografija vrela fotka zadrugarke i Cara u krevetu. Dok su još bili u cvetu ljubavi, Maja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz kreveta sa Filipom, vidno nasmejana i zadovoljna, uživala je sve vreme. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković i Filip Car nakon vrele akcije

 

Uz fotografiju Marinkovićeva je imala izliv nežnosti, pa je Filipa nazvala ,,Ljubav".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading