HRVATSKA PEVAČICA SA MUŠKIM PROSTITUTKAMA IZ SRBIJE: Ne žali novac na dobru uslugu, dok ON spava sa STARICAMA i zgrće lovu!

Autor: Republika

Zadruga

23.09.2021

20:57

Javnost Srbije i regiona bruji o aferama elitnih prostitutki koje se sve više afirmišu i u muškim krugovima koji se sve češće odlučuju na ovaj korak i prodaju svoje telo za velike svote novca. Ipak, ima i onih koji preferiraju da usluge koriste, te tako jedna od najpoznatijih hrvatskih zvezda neretko koristi usluge muških prostitutki i to iz Srbije.

pixabay.com

Hrvatska pevačica koristi usluge muške elitne prostitucije

Elitna prostitucija sve je zastupljeniji posao, a potražnja je sve veća, te su se pored žena i muškarci odvažili na ovakav poslovni poduhvat, a nije tajna i da brojne poznate ličnosti sve više naplaćuju svoje usluge, te su sada otkriveni novi detalji o ovom unosnom biznisu, prenosi Kurir.

Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Hrvatska pevačica uzima muškarce samo po preporuci

Naime, jedna od hrvatskih najpoznatijih ličnosti sa muzičke javne scene koristi usluge muške eskort pratnje i to ni manje ni više nego iz Srbije, a mesto sastanka je uglavnom u sobi u nekom od elitnih hotela u kojima odseda kada je u našoj prestonici. Ona zbog svog ugleda zahteva strogu diskreciju, a muškarce bira isključivo po preporuci.

Kako se navodi, ona uglavnom bira mlađe muškarce, do 35 godina starosti, a jedan od njenih uslova nakon nastupa jeste da je u sobi sačeka mladić i to drugi od onog koji ju je čekao prethodnog puta jer ne voli da ponavlja muškarce. Na svakog ko uspe da je zadovolji i ispuni sve njene fantazije i prohteve koje ima, ne štedi novac već ga pored ugovorene cene i časti pozamašnom sumom novca.

pixabay.com

Dva bivša rijaliti učesnika ozbiljan novac zarađuju od prodavanja tela

Za razliku od Hrvatske zvezde, dva bivša rijaliti učesnika prodaju svoja tela i od toga zarađuju ozbiljne svote novca, a jedan od njih mesecima unazad ima odnose sa gospođom od 70 godina, sa kojom se sastaje u Zagrebu gde ona ujedno i živi. Dama iz Zagreba ne žali novac, a rijaliti učesniku sve ovo odgovara te i pored javnog posla kojim je nastavio da se bavi po izlasku iz rijalitija, minimum jednom nedeljno odlazi u hrvatsku prestonicu da se sastane sa svojom damom.

Sa druge strane, njegov prijatelj iz rijalitija se godinama bavi prostitucijom, što nije tajna, a za svoje usluge uzima od 300 do 500 evra u zavisnosti od toga šta klijent želi od njega, te da li se radi o ženi ili muškarcu. Nakon izlaska iz rijalitija cena mu je skočila više od duplo, a svoje afinitete i biznis kojim se bavi pokušavao je da sakrije od svoje devojke sa kojom se dugo zabavljao, a koja je nakon saznanja iz njegovih poruka čime se bavi, okončala ovu vezu bez obzira na prethodne tvrdnje u javnosti da njihovoj vezi niko i ništa ne može da naškodi.

 

 

Komentari (1)

Loading