HRVATSKA PEVAČICA SA MUŠKIM PROSTITUTKAMA IZ SRBIJE: Ne žali novac na dobru uslugu, dok ON spava sa STARICAMA i zgrće lovu!

Autor:

Zadruga

23.09.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost Srbije i regiona bruji o aferama elitnih prostitutki koje se sve više afirmišu i u muškim krugovima koji se sve češće odlučuju na ovaj korak i prodaju svoje telo za velike svote novca. Ipak, ima i onih koji preferiraju da usluge koriste, te tako jedna od najpoznatijih hrvatskih zvezda neretko koristi usluge muških prostitutki i to iz Srbije.

Republika

Foto: pixabay.com

Hrvatska pevačica koristi usluge muške elitne prostitucije

Elitna prostitucija sve je zastupljeniji posao, a potražnja je sve veća, te su se pored žena i muškarci odvažili na ovakav poslovni poduhvat, a nije tajna i da brojne poznate ličnosti sve više naplaćuju svoje usluge, te su sada otkriveni novi detalji o ovom unosnom biznisu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Hrvatska pevačica uzima muškarce samo po preporuci

Naime, jedna od hrvatskih najpoznatijih ličnosti sa muzičke javne scene koristi usluge muške eskort pratnje i to ni manje ni više nego iz Srbije, a mesto sastanka je uglavnom u sobi u nekom od elitnih hotela u kojima odseda kada je u našoj prestonici. Ona zbog svog ugleda zahteva strogu diskreciju, a muškarce bira isključivo po preporuci.

Kako se navodi, ona uglavnom bira mlađe muškarce, do 35 godina starosti, a jedan od njenih uslova nakon nastupa jeste da je u sobi sačeka mladić i to drugi od onog koji ju je čekao prethodnog puta jer ne voli da ponavlja muškarce. Na svakog ko uspe da je zadovolji i ispuni sve njene fantazije i prohteve koje ima, ne štedi novac već ga pored ugovorene cene i časti pozamašnom sumom novca.

Republika

Foto: pixabay.com

Dva bivša rijaliti učesnika ozbiljan novac zarađuju od prodavanja tela

Za razliku od Hrvatske zvezde, dva bivša rijaliti učesnika prodaju svoja tela i od toga zarađuju ozbiljne svote novca, a jedan od njih mesecima unazad ima odnose sa gospođom od 70 godina, sa kojom se sastaje u Zagrebu gde ona ujedno i živi. Dama iz Zagreba ne žali novac, a rijaliti učesniku sve ovo odgovara te i pored javnog posla kojim je nastavio da se bavi po izlasku iz rijalitija, minimum jednom nedeljno odlazi u hrvatsku prestonicu da se sastane sa svojom damom.

Sa druge strane, njegov prijatelj iz rijalitija se godinama bavi prostitucijom, što nije tajna, a za svoje usluge uzima od 300 do 500 evra u zavisnosti od toga šta klijent želi od njega, te da li se radi o ženi ili muškarcu. Nakon izlaska iz rijalitija cena mu je skočila više od duplo, a svoje afinitete i biznis kojim se bavi pokušavao je da sakrije od svoje devojke sa kojom se dugo zabavljao, a koja je nakon saznanja iz njegovih poruka čime se bavi, okončala ovu vezu bez obzira na prethodne tvrdnje u javnosti da njihovoj vezi niko i ništa ne može da naškodi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

24.09.2021 10:00

Eh, sto nisam musko!