OTAC NAS JE TUKAO I ZLOSTAVLJAO: Milan Milošević je imao STRAVIČNO detinjstvo, a ovo su detalji JEZIVOG porodičnog nasilja!

Autor:

Zadruga

23.09.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada dok sluša jezive ispovesti iz života zadrugara, Milan ne može da sakrije iskrenu emociju i suze koje mu izazovu takve stravične životne priče, a malo ko zna da je upravo Milan prošao sve to

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan otvorio dušu o teškom životu

Milan Milošević je poznat kao neko, ko je sa svojom publikom delio i dobre i loše strane, ali ipak poznati voditelj o svom teškom životu, kao i traumama iz detinjstva nije uvek pričao.

Sada dok sluša jezive ispovesti iz života zadrugara, Milan ne može da sakrije iskrenu emociju i suze koje mu izazovu takve stravične životne priče, a malo ko se seća da je upravo Milan u prvoj sezoni "Zadruge", gde je bio jedan od učesnika, odlučio da svima ispriča opširno sve detalje o životnim problemima koje je izazivao njegov otac.

Mama je non-stop bila trudna. 20 abortusa. I kada je ostala trudna, otišla je kod komšinice da pozajmi pare za abortus i komšinica joj kaže: "Ajde rodi ovo, ovo će ti biti dar od Boga" i ona odluči da me rodi. Ona nije ništa imala da jede. Termin za moje rođenje je bio 15. jun. Krenu bolovi i ona mene rodi za svoj rođendan 1. aprila. I kada sam se ja rodio on se smirio godinu dana - rekao je Milan.

Njoj su s*se bile plave. Ja sam bio treći razred. Pitam ga kako ne možemo da imamo jelku za Novu godinu, tada sam prvi put dobio batine. Kakvi jelka da se kiti u kući! Posle nekoliko dana je zaključao kuću i zakovao vrata daskama. Sto je stavio na sredinu sobe, nas zaključao i zapalio. Vrištim ja, vrišti Zoran, vrišti Mama. I on je bio tu. Hoće da izgori sa nama. Ona je njega tada prvi put udarila, u borbi za svoju decu. Ja sam od tada tražio momenat kako da se obračunam sa njim - nastavio je novinar.

Imao sam 11, 12 godina. Mama ga pita hoće li kafu, on je toliko pukne u facu, da je ona pala na pod. Ja se zaletim na njega, udarim štapom i kažem: "Nemoj da mi ubiješ mamu!", ja sam tada počeo svuda da pričam o tom problemu. Ja sam mamu nagovarao da odemo u socijalno, da se tome stane na kraj - govorio je Milošević.

Zima. Sveti Nikola. Treba da idemo na slavu. Mi nismo išli tada na slavu, ostali u bunkeru, sačekali da svane zora. Moja mama u međuvremenu obolela i to sve od stresa - pričao je Milan.

Mnogi su se složili da je upravo Milan zahvaljući svog životnom primeru, danas tu gde je, odnosno najuspešniji novinar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MARTA

23.09.2021 21:20

Milane legendo , obožavamo te. Želmo ti kako tebi tako i majcij svu sreću ovoga sveta. Živite punim plućima, zaslužujete to. Ostavite prošlost iza sebe Život je pred vama....