OVO JE NEMARNA MAJKA VIKTORIJE MITROVIĆ KOJA SE ODREKLA ĆERKE: Pozvali smo Ivanu, a njeno ponašanje će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.09.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Viktorije Mitrović bila je i više nego bezobrazna prema nama, a kada smo je pozvali, ono što smo zatekli sa druge strane slušalice nas je šokiralo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Majka Viktorije Mitrović se odrekla ćerke na sudu

 

Zadrugarka Viktorija Mitrović digla je veliku prašinu svojim ulaskom u rijaliti ,,Zadruga 5" što svojim izgledom i ponašanjem, ali i teškom životnom pričom. Viktorija je šokirala javnost kada je priznala da ju je sa samo 12. godina sveštenik silovao u crkvi. Mi smo posetili selo Pločica u kom je Viktorija odrasla i popričali sa njenom babom Reginom Savić, koja nam je otkrila skandalozne i monstruozne detalje silovanja nad tada maloletnom devojčicom od strane sveštenika Milovana Đokića, koji je nedavno pušten iz zatvora. 

- On je njoj kupio suknju i stavio joj u ranac, uzeo joj je ranac i držao u kući. Tako je pokušavao da je namami kod njega, verujte mi, ja sada kada se setim tih slika nije mi dobro. Kada sam utrčala u njegovu kuću i zatekla ga na podu, pijanog i u donjem vešu, a pored njega otvoren ranac sa suknjom. Viktorija se mnogo povukla posle toga, jedva je počela da priča. Suprug i ja smo otišli i pokrenuli sve šta treba, prijavili smo ga. Pokrenuta je i peticija protiv njega, ali malo ko je bio za to da bude proteran iz sela ovde, to je strašno - priča Regina za portal Republika.rs.

Da zlo bude još veće, selo u kom živi đavo u mantiji pravda njegovo brutalno iživljavanje nad maloletnim detetom, tvrdnjama da je devojčica od 12. godina uspela da ga zavede. Sulude ideje slušali smo u krug od meštana Pločica, a ono što je dodatno poremetilo Viktorijino odrastanje jeste to što su je se roditelje odrekli. 

Regina je u ispovesti za portal Repulika.rs otkrila da su se zadrugarkini roditelji nje odrekla na sudu, nakon čegaona proživljava još veći pakao i traumu. Do sada se nikada nisu interesovali za njen život, kao ni traumu koju je proživela nakon silovanja. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Viktorijinom majkom Ivanom, koja se odazvala našem pozivu, ali na vrlo ružan i nekulturan način nam odbrusila. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Viktoriju Mitrović silovao sveštenik

 

- Nemam komentara, niti me interesuje, ne pratim ništa - poručila je Viktorijina majka, a potom bezobrazno prekinula slušalicu.

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavila priča da se roditelji odreknu svoje ćerke, nakon čega potpuno nemrano postupaju, ne uplaćivajući im ni dinar za život, što je slučaj i sa Ivanom, Viktorijinom majkom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading