ZADRUGARKA ZADOVOLJAVALA DINA DIZDAREVIĆA U KLUBU: Isplivao EKSPLICITAN SNIMAK koji dokazuje da je Olga sve slagala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Dizdarević priznao je da je imao aferu sa Olgom Margitić pre ulaska u Zadrugu 5, za koju se sada saznalo, a sada je isplivao snimak koji sve govori.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dino Dizdarević priznao da ga je Olga Margitić zadovoljila u klubu

 

Prethodnih dana podogila se velika frka u Beloj kući zbog odnosa Olge Margitić i Dina Dizdarevića. Naime, Dino je priznao da je imao aferu sa Olgom u jednom klubu, gde ga je ona zadovoljila i skidala, što je ona kasnije negirala i demantovala kao da se to nije desilo. 

- Došla je drugarica, avion, bomba. Ja se napio i sve oko drugarice  počeo se ljubiti, ona je pop*zdela pijana. Izvela me napolje i histerija, galami na mene. Ona otera drugaricu kući, mi idemo dalje sa njom, drugi splav. Ona mene za ruku i 'ajmo u wc, kaže rekla mi da će mi sad popu*iti onako kako mi niko nije do sada. Moram priznati dobro je. Ja sam čuvao stvari, ona sve sama, ja pijan, obezbeđenje nas onda isteralo - govorio je Dino za crnim stolom. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dino Dizdarević priznao aferu sa Olgom Margitić

 

Međutim, sa druge strane, Ogla je sve to demantovala, tvrdeći da se situacija i događaj koji je Dino ispričao nije odigrao. No, ispostavilo se da je Olga slagala pred milionskim auditorijumom, jer je isplivao snimak na kom se vidi kako je ona u jednom klubu skidala Dina, mazila ga po telu i ujedala za njegov isklesan stomak.

Privatni snimak dokazuje da su tvrdnje Olge da se vrela akcija u klubu nije desila netačne, što možete i pogledati u snimku ispod teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading