DEJAN DRAGOJEVIĆ SE POTUKAO SA VATERPOLISTOM: Obezbeđenje uletelo na imanje, sprečilo DIVLJANJE zadrugara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević napao je Ivana Radosavljevića zbog njegove supruge Dalile Dragojević, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tuča u Zadruzi 5

 

Tokom dana sve je bilo mirno i niko nije ni slutio da će na imanju u Šimanovcima izbiti novi zadrugarki rat između vaterpoliste Ivana Radosavljevića i Dalilinog supruga, Dejana Dragojevića, zbog čega je moralo čak i obezbeđenje da reaguje. 

Ono što je izazvalo ovu raspravu jeste to što su obojica čekali u redu za toalet, a Dalila Dragojević htela je da se provuče ispred vaterpoliste. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević se potukao sa vaterpolistom

 

- Neću ništa da ti uradim, samo ću da te maltretiram ceo dan - govorio je Ivan.- Nemaš ti materijala za to - odbrusio je Dejan.

- Hodaš kao da su te j*bali - nastavio je Beli.

- Setite se kako smo sa Mijatovim - dobacio je Dragojević.

Obazbeđenje kompleksa odmah je uletelo na imanje kako bi sprečilo fizički obračun ova dva zadrugara. Ostali stanovcima imaginarijuma su bili u šoku, jer je ovo svima delovao kao besmislen razlog za raspravu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading