STRAVIČAN SNIMAK DENIZ DEJM NAKON KLINIČKE SMRTI: Javnost u šoku nakon POTRESNOG PRIZORA MORFIJUMOM OPIJENE ZADRUGARKE IZ BOLNIČKOG KREVETA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm je dugo bila na odvikavanju, a nakon toga je imala brojne operacije, te je snimak sa jedne od operacija isplivao na internetu i šokirao javnost!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm u jezivom stanju u bolnici!

 

Deniz Dejm kontroverzna zadrugarka od kako je ušla u "Zadrugu 5" diže prašinu svojim ponašanjem. Pored toga što je glavna zvezda "Only fansa" i iza sebe ima tešku životnu priču, učesnici su je u međuvremenu zavoleli i postala im je draga zbog njenog neobičnog ponašanja.

Međutim, na internetu se pojavio potresan snimak zadrugarke iz bolnice, opijene morfijumom. Deniz je u vidno teškom i iscrpljenom stanju, jedva izgovorila:

Dali su mi morfijum, jer mi prethodni painkiller nije pomagao-rekla je Deniz iz bolničkog kreveta, a javnost je bila potrešena celokupnim prizorom iz bolnice.

Poznato je da se painkilleri uzimaju nakon operacije, te da je Slovenka evidentno imala operaciju, koju je jako teško podnela, a s obzirom na to da je dugo bila na odvikavanjima od narkotika, preživela je razne potresne situacije u bolnicama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading